Bağlama Çalmayı Öğreniyorum 2 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bağlama Çalmayı Öğreniyorum 2Bağlama Çalmayı Öğreniyorum 2 Metodlu eğitim,bir çok alanda olduğu gibi çalgı eğitiminde de hem pratik hem teorik açıdan hızlı ve güvenilir öğrenmeyi sağlar Oysa kiülkemide en çok metodlu yazılan çalgılarımızdan biri olan bağlama,henüz mevcut yazılmış metodlardakiaksaklıklardan dolayı tam bir anlaşılırlık kazamış değildir![]() yaygınlığından ve tarih geçmişinden ötürü hemen her Türk evinin duvarında görebileceğimiz bu çalgı, usta çırak ilişkisi içerisinde öğretilmeye mahkum bırakılarak yaşamıştır Ancak günümüzde geçmişe göre çalım olarak oldukça ileri bir noktaya gelmiş olması, onun daha da geliştirmeye müsait bir saz olduğunu göstermektedir Bu da teknik dilden yoksun,padegoji ve eğitsellikten metodlarla yapılamaz![]() yapılan bu çalışma muhtemelen bir takım aksaklıklar içerecektir Fakat en azından yukarıda sözünü ettiğimiz aksaklıklardan biraz olsun uzak tutmaya çalışılmış, görsellik ve işitsellik gibi günümüzde önem kazanan iki önemli konu ile desteklenmiştir Halktan hemen herkesin faydalanabileceği de göz önünde bulundurularak teknik ve teorik dilden bir nebze ödün verilerek hazırlanmıştır![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201211,07 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|