|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilişkileri, işçi, işletmeciliğinde, işveren, restoran |
![]() |
Restoran İşletmeciliğinde İşçi - İşveren İlişkileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Restoran İşletmeciliğinde İşçi - İşveren İlişkileriRestoran İşletmeciliğinde İşçi - İşveren İlişkileri Yüzlerce lokanta arasından bazılarını öne çıkaran, hizmetteki farklılık ve artı değerleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr ![]() İTO Başkanı “Restoran ve lokantalar için kaleme alınmış işçi-işveren ilişkilerini önemli çizgileriyle irdeleyen bu eserin, her sektörden işverene ve okuyucuya hitap edeceğini düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() İşletme Profesörü “Restoran işletmeciliğinde merhametli, hak ve hukuku gözeten yönetim nasıl olur? Usta bir lokantacının kaleminden okuduğumuz bu eser, üniversitelerde ders kitabı olacak nitelikte ![]() ![]() Kendisini tebrik ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() Psikiyatrist Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 11,88 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|