![]() |
Beni Sevdiğini Biliyorsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Sevdiğini BiliyorsunBeni Sevdiğini Biliyorsun Kızlar! İşte karşınızda, New York şehri dostluklarına ışık tutan, “Dedikoducu Kız” ruhunu bütünüyle taşıyan, Beni Sevdiğini Biliyorsun! Yani küstahlık ve müstehcenlikten nasibini almış, eser miktarda ve müstehcenlikten nasibini almış, eser miktarda alkol, uyuşturucu ve seksle bezenmiş romantik bir trajedi! New York’un Etiler’İ sayılabilecek Yukarı Doğu Yaka’da yaşayan bir grup zengin genç arasında olan biten acayipliklere dair hikâyeleri, bu çılgın hayatı yaşamış bir ‘abla’nın ağzından dinlemeye devam ediyoruz ![]() Bizim sosyetik ekip yine zarif yemeklerde eğleniyor, içki içiyor, fiyakalı mağazalardan alışveriş yapıyor fakat aynı zamanda üniversiteyi de düşünüyor ![]() “Romandaki sınır tanımaz yaşam tarzı, maskaralıklar ve çok bilmiş anlatıcı yüzünden olacak, insan Dedikoducu Kız kitaplarını hatmediveriyor ![]() -Publisher’s Weekly “Bir kızın güvenebileceği tek şeyin Manolo Blahnik ayakkabıları değil, bizzat kendisi olduğunu hatırlatıyor ![]() -Kirkus Reviews “Serinin önceki romanın tüm skandalcı ve seksi ruhunu taşıyor ![]() -Barnes and Noble Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 12,45 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|