![]() |
Anne,Baba, Öğretmenim Lütfen Anlayın Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne,Baba, Öğretmenim Lütfen Anlayın BeniAnne,Baba, Öğretmenim Lütfen Anlayın Beni ANNE, BABA, ÖĞRETMENİM LÜTFEN ANLAYIN BENİ! Sevgili Öğrenciler, Bu kitap sizleri hayatta başarıya ulaştırmak amacıyla hazırlandı ![]() ![]() Başarı yolunda hepiniz/hepimiz engellerle karşılaşıyoruz ![]() ![]() Önemli olan duvarın içinde gizli olan kapıyı bulabilmektir ![]() İşte bu kitabın amacı, bu kapıyı bulmanızda sizlere yardımcı olmaktır ![]() Unutmayın! Sınavlar sizi kategorize eden bir yarışma değil, nerede olduğunuzu belirleyen bir göstergedir ![]() Hayatta başarılı olmak için kendinize bir iyilik yapın ve bu kitabı okuyun! Bu kitap sayesinde; -Yaşadığınız sorunlara çözüm bulacak -Özgüveniniz artacak -Motivasyonunuz yükselecek -Zihniniz ve algılama yetiniz gelişecek -Başarı artırıcı teknik ve taktik bilgilere sahip olacak -Kaygınız azalacak -Ailenizle ve çevrenizdeki insanlarla daha iyi iletişim kuracaksınız ![]() Bütün bunlarda sizin başarınızı artıracak ![]() Hayat sınav başarısından ibaret değildir ![]() Başarı dileklerimizle… Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 6,00 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|