ZAMAN ZAMAN |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ZAMAN ZAMANZAMAN ZAMAN Eyüp Devlet Hastanesi’nde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Nesrin Akça Akoğul, 1992 yılında fotoğraf çekmeye başladı 2001 yılında Bilgi Üniversitesi Bilgi-eğitim "Bakmak, Görmek ve Fotoğraf", 2002 yılında Bir Kültür Sanat "Bir Fotoğraf Projesi oluşturmak", 2005 yılında da Galata Fotoğrafhanesi’nde "Dijital Fotoğraf Atölyesi"ne devam etti![]() Nesrin Akça Akoğul’un fotoğrafları, ilk olarak 2002 yılında "Bir Fotoğraf Projesi" atölye çalışması ve 2003 yılında Eczacıbaşı Fotoğraf Yarışması sergilerinde yer aldı ![]() Ardında 2005 yılında Nobel İlaç 1 Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması’nda Mansiyon,aynı yıl Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin Cemal Turgay 50 Sanat Yılı Fotoğraf Yarışması’nda 1 lik ve 2006 yılında yine Nobel 2 Doktor Objektif Yarışması’nda "Büyük Ödül"ü kazandı![]() "Zaman / Zaman" fotoğraf çalışmalarını ve yeni sergi hazırlıklarını yoğun bir biçimde sürdürün Nesrin Akça Akoğul’un yayımlanan ilk albümüdür ![]() "Bu ilk albümümü ,yaşamlarını anları saptamaya adamış ve bana fotoğraf yolunun güzelliklerini gösteren, fotoğrafın gelmiş geçmiş bütün ustalarını ithaf ediyorum " Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 09 20128,36 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|