Amerikan İmparatorluğu

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Amerikan İmparatorluğu



Amerikan İmparatorluğu

İmparatorlukların tarihi birçok şeyi açıklar Amerikan İmparatorluğu deneyimi yeni bir olgudur Daha önceki büyük imparatorluklarda kişisel çıkarlar bugünkü Amerikan imparatorluk projesinde olduğu kadar iç içe geçmemiştir Bunun esas nedeni, Amerikan imparatorluk deneyiminin köken itibariyle (yarı özel!) mali bir proje olmasıdır ve bu noktada daha öncekilerden keskin bir şekilde ayrılmaktadır İmparatorluk ve servet; aralarında organik bir ilişki olduğu bilinen bir gerçektir fakat Amerikan projesi bu ilişkinin düzenini ve yapısını değiştirmiştir

Amerika’nın elinde, Amerikan gücünü savaş yolunda kışkırtmada profesyonelleşmiş düşünürlerden müteşekkil tehlikeli bir ordu oluşmuştur Bu insanlar, dünyanın tümünü değiştirme planlarını içeren gündemler belirlediler Açıkça görülmektedir ki, Amerikan kapitalizmi bu düşünce kuruluşlarını desteklemekte ve finanse etmektedir Bu düşünce kuruluşları neredeyse dünyanın dışında bile kapitalist düzenin uygulanmasında ısrar etmekte ve dünyanın yeni düşünce tanklarında kendini koruma altına alan bu Amerikan deliliğine dünyanın alkış tutması istenmektedir!

Ürünün Resimleri:



Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.