![]() |
Sensizlik... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Sensizlik...Sensizlik ![]() ![]() ![]() ![]() Gün aşırı gitmelerini dolarsın boynuna elimde hep hayalîmizin kırıntıları ey aşkın vurgun yanları çengelli iğnelerle biriktirdim gözyaşlarımı saatlerimi hayatımdan götürmeyi bilene yazmalı diyorum, sensizliğe inat yazmalı ![]() ![]() ![]() Dudağımda ayrılığımızdan kalan bir şarkı, güzden payıma düşen eksik bir yüz biz adına kurulabilecek sözleri tek başıma üstleniyorum sen gittiğini mi zannediyorsun? Ben senin sensizliğini avuçluyorum ![]() Her yanı sana çarpıyor kalemimin dilsiz kalemim dilleniyor sana değdikçe ![]() Kalbimin ölüme susamışlığı diyorum ![]() Kaç defa oldu son nefesimi vereli, öl öl bitmiyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
brave83
|
![]() Kalbimin ölüme susamışlığı diyorum ![]() Kaç defa oldu son nefesimi vereli, öl öl bitmiyor ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() biz adına kurulabilecek sözleri tek başıma üstleniyorum çok güsell bi paylaşım olmuş eline saalıık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ergenekon
|
![]() "Kaç defa oldu son nefesimi vereli, öl öl bitmiyor ![]() ![]() ![]() tek kelime müthiş, harika bir şiir harika ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|