Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, isimleri, kaplumbağa, kaplumbağalar, kaplumbağaların, nelerdir, ninja

Ninja Kaplumbağalar - Ninja Kaplumbağalar'ın İsimleri Nelerdir? Ninja Kaplumbağa Adı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ninja Kaplumbağalar - Ninja Kaplumbağalar'ın İsimleri Nelerdir? Ninja Kaplumbağa Adı

Türk gençliğine pizza sevgisi aşılayan çizgi filmdir Bu dizide Japon Sensei Splinter, 4 tosbağası ile yeraltında saklanırken Shredder'ın mutasyon ışınlarına maruz kalıyor ve en son lağım faresine dokunduğu için fareye dönüşüyordu
Tospaalar da insana benziyorlardı Splinter bunlara en sevdiği Rönesans sanatçılarının isimlerini takıyor ve Shredder'in üzerine salıyordu Bunlar hep yeraltında lağımda yaşıyor ve sürekli ama sürekli pizza yiyorlardı Bunlara yardım eden bir de televizyoncu kız vardı, April
Bu April'in sarı bir tulumu vardı ve başka hiçbirşey giymezdi Severek izlerdik biz bu kaplumbağaları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com