|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürkten, atatürkün, nelerdir, yöneticilere, öğütler, öğütleri |
![]() |
Atatürk'ün Yöneticilere Öğütleri Nelerdir? Atatürk'ten Yöneticilere Öğütler Nelerdir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk'ün Yöneticilere Öğütleri Nelerdir? Atatürk'ten Yöneticilere Öğütler Nelerdir?Atatürk'ün Yöneticilere Öğütleri Nelerdir? Atatürk'ten Yöneticilere Öğütler Nelerdir? Atatürk'ün Yöneticilere Öğütleri Nelerdir? Atatürk'ten Yöneticilere Öğütler Nelerdir? Atatürk'ten Yöneticilere Öğütler: Başarılarınızı büyütmeyin, başarısızlıklarınızdan ders çıkartınız ![]() Şeffaf olun ![]() ![]() Çalışkanları geliştirin ve destekleyin ![]() ![]() Çalışanlara düşüncelerini ve tavsiyelerini sorun ![]() Her şeyi kendinize mal etmeyin ![]() ![]() Kendinizi eleştirecek kadar olgun olun ![]() Kendinizi kandırabiliriniz, başkalarını ancak bir süre yanıltabiliriniz ![]() Çalıştığınız alanda ki kişilerin bilgilerinden faydalanınız ![]() Bilgi toplamak için teknolojiden faydalanın ve masraftan kaçınmayın ![]() Bazı zeki ve becerikli yöneticiler, fiziki dayanma güçleri olmadıklarından başarısızlığa uğrarlar ![]() Stres altında da normal şartlarda ki performanslarını gösteremeyen yöneticiler başarısızlığa mahkûmdurlar ![]() Yanlış adım attığınızı fark ettiğinizde, geri çekilmekten kaçınmayın ![]() Hatalarınızda ısrar etmeyin ![]() ![]() Davranışlarınızda esnek olun, peşin hükümlerle hareket etmeyin ![]() Espri anlayışınızla karşınızdakilere mesajlarınızı kırıcı olmadan verin ![]() Hedeflerinize adım adım yaklaşın ![]() ![]() Çalışanların, size davranışlarına göre değil, yaptığı işlerde ki başarılarına göre değerlendirin ![]() Yöneticinin malzemesi insandır ![]() ![]() Bilgilendirdiğiniz kişilerin, bilgileri doğru aldıklarından emin olun ![]() Sorumlu olan kişilerin karar vermelerini sağlayın ![]() ![]() İnsan sevgisi olmaya bir yönetici, başarılı olamaz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|