Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
burun, buruna, deldirilir, hızma, piercingi, taktırma, yaptırılır

Burun Piercingi (Hızma) Nasıl Yaptırılır Burun Nasıl Deldirilir Buruna Hızma Taktırma

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Burun Piercingi (Hızma) Nasıl Yaptırılır Burun Nasıl Deldirilir Buruna Hızma Taktırma

piercing enfeksiyon açısından oldukça tehlikelidir en az enfeksiyon riski olan bölge burundur o açıdan hızmayı önerebilirim
mesela ben 4 yıldır hızma kullanıyorum bir kere enfekte oldu enfeksiyona çok müsait bir işim olmasına rağmen
tabancayla profesyonel birilerinin bu işi yapması daha akıllıca yapman gereken ise arada bir döndürerek çevirip kapanmasını önlemek, ellerini temizlemeden asla oraya dokunmamak ilk delindiğinde bir hafta pansuman yapabilirsin bunun gerekli olmadığını söyleyeceklerdir ama bence eraftaki doku iyileşene kadar pansuman yapmak en güzeli
birde önemli olan bişi deldirdikten sonra çıkarmıyorsun hiç iki saat takmazsan bile doku kendini onarıp delik kendini kapatıyor başka soracağın bişey olursa çekinme lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com