![]() |
Eğitim Öğretim Nedir - Eğitim Nedir Öğretim Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Öğretim Nedir - Eğitim Nedir Öğretim NedirEğitim Nedir Öğretim Nedir Eğitim Öğretim Nedir - Eğitim Nedir Öğretim Nedir Eğitim Öğretim Nedir - Eğitim Nedir Öğretim Nedir Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ders notları, ödevleri, vize ve finalleri Eğitim-öğretim nedir, eğitim-öğretim teknolojileri nedir ve farkları, ihtiyaç türleri Eğitim-öğretim nedir, eğitim-öğretim teknolojileri nedir ve farkları, ihtiyaç türleri Posted in: Dersler, Eğitimde Materyal Tasarımı ve Kullanımı | Eki 07, 2010 Yorumlar Kapalı Ödev Eğitim nedir? Öğretim nedir? Eğitim teknolojisi nedir? Öğretim teknolojisi nedir? Eğitim teknolojisi ile öğretim teknolojisi farkları nelerdir? İhtiyaç nedir ve türleri nelerdir? Ödev araştırması Eğitim; Kişi üzerinde ikinci bir güç tarafından o güne kadar kişi tarafından olağan karşılanan ve sürekli halde bulunan davranışların, genelin amaçlarına hizmet eder biçimde değiştirilmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretim; Kişiyi hayatın her evresinde ihtiyaç duyabileceği yeterli miktarda sayısal veya sözel bilgiye kavuşturmaktır ![]() ![]() ![]() Eğitim teknolojisi; Öğretim ilkelerinin uygulanabilmesi için oluşturulmuş bütün metodolojiler ve tekniklerdir ![]() ![]() Öğretim teknolojisi; Belirli hedefler doğrultusunda, daha etkili bir öğretim elde etmek için öğrenme ve iletişim konusundaki araştırmaların ve ayrıca insan kaynakları ve diğer kaynakların beraber kullanılmasıyla tüm öğrenme-öğretme sürecinin sistematik bir yaklaşımla tasarlanması, uygulanması ve değerlendirilmesidir ![]() Eğitim teknolojisi ile öğretim teknolojisi farkları; Eğitim teknolojisi öğretme-öğrenme süreçleri ile ilgili özgün bir disiplindir ![]() ![]() İhtiyaç türleri; İhtiyaçlar şiddetlerine göre, zorunlu ihtiyaçlar ve zorunlu olmayan ihtiyaçlar olarak ikiye ayrılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|