|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aöl, düz, geçiş, hakkı, lisesinden, liseye, maöl, meslek, varmıdır, yapılabilir |
![]() |
Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır?Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? MAÖL ![]() ![]() Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? MAÖL ![]() ![]() Bölüm seçmeleri ( Sözel , Sayısal ,Eşit Ağırlık ) 10 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır?Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Hakkı Çıktı 2011 Meslekî Açık Öğretim Lisesi öğrencileri isterlerse Açık Öğretim Lisesine geçiş yapabilirler ![]() Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçmek isteyen öğrenciler, Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçmek istediğine dair dilekçesini (dilekçe kanuna göre) Müdürlüğümüze göndermesi gerekmektedir ![]() ![]() NOT: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|