|
|
Konu Araçları |
ailemi, çevremi, çocuğun, çocuk, gelişiminde, gelişiminin, önemi, önemlidir |
Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin Önemi |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin ÖnemiCocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin Önemi Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin Önemi arkadaslar nolurrr cevap yazın cocugun gelişimde ailemi önemlidir cevremi benim konum aile sizce nasıl ailedir bu bana cok lazım size şimdidem tesekkür ediyorum |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin ÖnemiAlıntı: münazaracılar´isimli üyeden Alıntı Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin Önemi arkadaslar nolurrr cevap yazın cocugun gelişimde ailemi önemlidir cevremi benim konum aile sizce nasıl ailedir bu bana cok lazım size şimdidem tesekkür ediyorum Çocuk gelişiminde, hem eğitimin hem de çevrenin önemi ve rolü vardır Çünkü ikisi, birbirine sımsıkı bağlıdır Çocuk önce en yakın çevresinden yani ailesinden eğitim alır Bu eğitim başka çocuk ve büyüklerle ilişki kurmaya başladığında ise bu yeni kişilerin ve çevrelerin de etkisiyle devam eder Okul ise eğitimin her alanda verildiği kurumlardır, çocuk bu yerlere eğitim almaya gelirken kocaman bir sosyal çevrenin de içine katılır Öğretmen ve arkadaşları da okulda aldığı eğitimin bir parçasıdır Bu yaşlarda kendi kimliği de şekillenecektir ve eğitimden yeterince yararlanmayı seçmesi ile başarısı artacak, başarısı arttıkça çevresiyle ilişkisi farklılaşacaktır |
09-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin Önemiçocğun gelişiminde aile önemlidir MÜNAZAR dime |
09-11-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin ÖnemiAlıntı: Unregistered´isimli üyeden Alıntı çocğun gelişiminde aile önemlidir MÜNAZAR dime Evet münazara konusu Size katılıyorum çocuğun gelişiminde önce aile önem teşkil etmektedir |
09-11-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin Önemitabiki aile |
09-11-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cocuğun Gelişiminde Ailemi Önemlidir Yoksa Çevremi? Cocuk Gelişiminin ÖnemiElbette aile başta gelir aile bağı koptuğu an çocuk çevreye yönelir eksikliğini çevrede tamamlamaya çalışır bu yüzden de ailelerin çocuklarına iyi bir terbiyenin yanı sıra güven duygusunu üzerlerinde hissettirmeleri gerekir Ayrıca dışarıdaki hayatın gerçeklerini anlatmaktan ziyade görsel olarak oyun, hikaye, tiyatro, sinema gibi eğitsel olarak çocuklarına aşılamaları da şart diye düşünüyorum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|