![]() |
Mutluluk İle İlgili Slogan - Mutluluk İle İlgili Sloganlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluk İle İlgili Slogan - Mutluluk İle İlgili SloganlarMutluluk ile ilgili slogan - Mutluluk ile ilgili sloganlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Mutluluk İle İlgili Slogan - Mutluluk İle İlgili Sloganlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluk İle İlgili Slogan - Mutluluk İle İlgili Sloganlar![]() * Mutluluğun formülü, gerektiğinde önemsiz şeylerle meşgul olabilmektir ![]() * İnsanların mutlulukları ya da mutsuzlukları, kaderin olduğu kadar da karakterlerinin eseridir ![]() * Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak için çoğu zaman elimizi uzatmak yeter ![]() * En büyük sayıda insana en büyük mutluluk|mutluluğu veren eylem en iyidir ![]() * Bahçelerinde lahana ekenler bizden üç veya dört kat mutludurlar ![]() * Mutlu yaşam, tutku ve korku üzerinde mantığın ve düşüncenin elde ettiği bir zaferdir ![]() * Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır ![]() ![]() * Doğuştan gelen tek bir yanılgı vardır ![]() ![]() * Mutlu bir hayat olanaksızdır; insanın başarabileceği en iyi şey kahramanca bir hayattır ![]() * Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet ![]() * *Tüm sınırlamalar kişiyi mutlu kılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Benim dertlerime derman olmanı istemedim,bana hiç yaşamadığım mutluluklar yaşatmanı istedim- Atilla Çiçek |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|