|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doğru, kelimelerin, türkçe, yazılışları, yazılışı |
![]() |
Türkçe Kelimelerin Yazılışları - Doğru Türkçe Kelimelerin Yazılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkçe Kelimelerin Yazılışları - Doğru Türkçe Kelimelerin YazılışıTürkçe Kelimelerin Yazılışları - Doğru Türkçe Kelimelerin Yazılışı Türkçe Kelimelerin Yazılışları - Doğru Türkçe Kelimelerin Yazılışı Doğru - Yanlış veya - ve ya ya da - yada yalnız - yanlız (tek başına anlamında) yanlız - yalnız (fakat anlamında) çünkü - çünki medya - medyalar (zaten çoğul anlamı olan bir kelimemiz) görülüyor ki - görülüyorki bizimki - bizim ki ben de geliyorum - bende geliyorum bende 2 elma var - ben de 2 elma var yanlış - yalnış herkes - herkez şarj - şarz egzoz - (egsoz, egzos, egsos, egzost vb ![]() müsvedde - (müsvette, müsvedte, müsvetde) grup - gurup (bu yazılışı ile =güneşin batma vakti) geliyor musun - geliyormusun geldin mi - geldinmi her gün - hergün bir şey - birşey her şey - herşey her biri - herbiri pek az - pekaz ara sıra - arasıra hiçbir şey - hiçbirşey birkaç şey - birkaçşey ayaküstü - ayak üstü tıraş - traş çember - çenber orijinal - orjinal laboratuvar - laboratuar Ahmed'e - (Ahmed'e, Ahmede) burak'a - (burağa, burağ'a) gerçekten - gerçekden kitabı getir - kitapı getir metot - metod standart - standard art arda - ard arda TbMM’ye - TBMM’ne red - ret reddetmek - redtetmek paralel - parelel değil - deyil alüminyum - (alumiyom, alüminyom, alümiyom, alamiyon, alamiyom, aliyon vb ![]() makine - makina fantezi - fantazi barbunya - barbun mide - miğde alt yazı - altyazı dershane - dersane aferin - aferim maydanoz - maydonoz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|