Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanı, bölümleri, denizcilik, lisesi

Denizcilik Lisesi Bölümleri - Denizcilik Alanı Bölümleri

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ben denizcilik lisesine gitmek istiyorum fakat 2'ye ayrılıo gemi yapımı ve denizcilik alanı denizcilik alanına gidersen hangi bölümler var bilmiyoruz yardımcı olabilirmisiniz ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Denizcilik Alanı Dersleri - Denizcilik Alanı Bölümleri - Denizcilik Alanı Dalları Nelerdir

ALAN ORTAK DERSLERİ İÇİN BURAYA (Denizcilik Alanı Dersleri - Denizcilik Alanı Bölümleri - Denizcilik Alanı Dalları Ne)TIKLAYINIZ

Makine Zabitliği

Bu bölümde öğrencilere, gemicilik, gemi makineleri, gemi yardımcı makineleri, bu makinelerin işletimi, gemi elektriği ile ilgili teknik bilgi ve beceriler kazandırılmaktadır

Ayrıca son sınıfta uygulamalı olarak gemi makineleri bakım ve onarım becerileri de kazandırılmaktadır Bu bölüm mezunları; Denizcilik Müsteşarlığınca çıkartılan "Gemiadamı Yeterlik Sınavı’nı başarı ile geçenlere “Makine Zabiti” Gemiadamı Yeterlik Belgesi verilir Bu bölüm mezunları Türk Deniz Filosunda ve gemi inşaa sanayisinde istihdam imkanına sahiptirler

Makine Zabitliği

Bu bölümde öğrencilere, gemicilik, gemi makineleri, gemi yardımcı makineleri, bu makinelerin işletimi, gemi elektriği ile ilgili teknik bilgi ve beceriler kazandırılmaktadır

Ayrıca son sınıfta uygulamalı olarak gemi makineleri bakım ve onarım becerileri de kazandırılmaktadır Bu bölüm mezunları; Denizcilik Müsteşarlığınca çıkartılan "Gemiadamı Yeterlik Sınavı’nı başarı ile geçenlere “Makine Zabiti” Gemiadamı Yeterlik Belgesi verilir Bu bölüm mezunları Türk Deniz Filosunda ve gemi inşaa sanayisinde istihdam imkanına sahiptirler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com