|
|
Konu Araçları |
hoşgörü, hoşgörüyle, ile, ilgili, sözler |
Hoşgörü - Hoşgörü İle İlgili Sözler- Hoşgörüyle İlgili Sözler |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşgörü - Hoşgörü İle İlgili Sözler- Hoşgörüyle İlgili SözlerHoşgörü - Hoşgörü İle İlgili Sözler- Hoşgörüyle İlgili Sözler Hoşgörü - Hoşgörü İle İlgili Sözler- Hoşgörüyle İlgili Sözler Sevdiğinin kusurlarını hoş görmeyen,sevmiyor demektir Goethe Hoşgörü, en iyi dindir Victor Hugo “Hoşgörülü ol ki sana da öyle davranılsın” HzMuhammed (Sav) Hoşgörü, uygarlığın biricik sınavıdır Arthur Helps Hoşgörü, yapılan her şeyin kolayca kabul edilip onaylanması değildir Affetmek,geçmişi değiştirmez ama,geleceğin önünü açarPaule Boese Hoşgörü, başkalarının görüşlerini anlama yeteneği ve acı bir duygu beslemeden, anlayışlı bir tartışma arzusudur Macintosh Hoşgörüsüzlük, insanın kendi davasına inanmasının bir kanıtıdır Gandhi İnsanlığın kurtuluşunu sağlayacak en büyük erdem toleranstır HWilhelm Van Loon Meyvesi çamura düşüyor diye, ağaca mı lanet edilir? Hölderlin Toplumsal hayatta en yararlı erdem hoşgörüdür Dale Carnegie Bu çağın gereği ortak bir din değil, çeşitli dinlere bağlı insanlar arasındaki karşılıklı hoşgörü ve saygıdır Gandhi Gülümsemek,iki insan arasındaki en kısa mesafedirVictor Borqe Hayattan hoşnut olun,çünkü size sevmek,çalışmak,oynamak ve yıldızlara bakma şansı veriyorHenry Dyke Başkalarının iyiliği için uğraşan bir kişi,kendi iyiliğini de garanti altına almıştırConfucius İki şeyi unut;yaptığın iyiliği ve gördüğün kötülüğü Lokman hekim Gel, gel, ne olursan ol yine gel İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel” “Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol” “Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok” “Her gün bir yerden bir yere göçmek ne iyi Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait Şimdi yeni şeyler söylemek lazım” “Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız! Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir” |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşgörü - Hoşgörü İle İlgili Sözler- Hoşgörüyle İlgili Sözler“Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
09-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşgörü - Hoşgörü İle İlgili Sözler- Hoşgörüyle İlgili SözlerTeşekürler yeni kayıt oldum bu siteyim sevdim |
09-11-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşgörü - Hoşgörü İle İlgili Sözler- Hoşgörüyle İlgili SözlerTeşekürler yeni kayıt oldum bu siteyi sevdim |
09-11-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşgörü - Hoşgörü İle İlgili Sözler- Hoşgörüyle İlgili SözlerAlıntı: tolgaavcı´isimli üyeden Alıntı Teşekürler yeni kayıt oldum bu siteyim sevdim Aramıza Hoşgeldin Tolga |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|