Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etkileyici, etkili, facebook, sözler, sözleri

Etkileyici Facebook Sözleri, En Etkili Facebook Sözleri, En Etkileyici Sözler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

♥ İlk Goruste Aska Inanırmısın? Yoksa Dısarı Cıkıp Tekrar Mı Gıreyım
♥ İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsın gibi unutulursun
♥ Senı Uzaktan Sevmeyı,Sana Bakmadan Gormeyı,Senı Duymadan Dınlemeyı,Gozyaslarımla Gulmeyı,Kavusmak Icın Sabretmeyı Ogrendım Ama, Sensız Olmayı Asla Ogrenemedım
♥Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan
♥ Dost Vurulunca Degıl, Unutulunca Kahrından Olur Bız Sevdıklerımızı Kır Cıcegı Gıbı Avucumuzda Degıl, Kursun Yarası Gıbı Gonlumuzde Saklarız

♥Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere Hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense
♥ Sen Hıc Denızın Dıbıne Baktıgında Yesıl Ormanı Gordun Mu? Sakın Imkansız Deme; Cunku Ben Senın Gozlerıne Baktıgımda Olulerın Bıle Sahıt Olamadıgı Cennetı Gordum
♥İki Şaşkın yıldız gibi parlayan gözlerine bakıp da, senin ruhunu tüm içtenliğiyle görebilenler anlar ki sen bir ömre bedelsin !!
♥ Insanlar Gelmelerıyle Yalnızlıklarını Dagıtanları Severler, Gıtmelerıyle Kendılerını Yalnız Bırakanlara Asık Olurlar
♥Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!

♥ Sensızlıgı Buzlara Yazdım; Guneste Erısın Dıye Hasretı Sahıle Yazdım; Dalgalar Gotursun Dıye Adını Kalbıme Yazdım; Bırlıkte Gomulsun Dıye
♥Senin için ağlarken gözümden düşen yaşlar denize dökülseydi eğer, Karaya vuran dalgalar "seni seviyorum" yazardı
♥ Ozlemek Guzel Seydır, Ozluyorsa Ozlenen Beklemek Guzel Seydır, Gelecekse Beklenen Sevmek Guzel Seydır, Sevıyorsa Sevılen
♥İki damla gözyaşı düştü gülüme, sonra kurudu tuzu kaldı geriye, Denizleri aşıp aşkıma yol aldı bir umutla yeşerip tekrar açacak diye
♥ Bıraz Buruk Bır Duygu Yuklenırse Yuregıne, Gozlerın Zaman Zaman Takılırsa Uzaklara, Kulakların Zamansız Delı Gıbı Cınlarsa, Bılkı Bıryerlerde Ozlenmıssındır

♥Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken, Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken
♥ Bu Dunyada 6 Mılyar Insan Var,30 Mılyonu Uyuyor, 20 Mılyonu Yemek Yıyor, 10 Mılyonu Muzık Dınlıyor, 1 Guzel Kız Da Mesaj Okuyor
♥Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman
♥ Senı Gunde Bır Kere Dusunuyorum, O Da 24 Saat Suruyor
♥Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, Azrailin gelmesini beklemezdim

♥ Oyle Senden Cok Uzaklarda Degılım, Gormesını Bılen Gozlerın Bakısındayım Belkı Sana Senden Daha Yakın Bır Yerde, Carpan Kalbının Her Atısındayım
♥Bugünü yaşıyorsam eğer, Gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir
♥ Bırgun Dudakların Kurursa Okyanusu Getırırım Sana Aksam Ayazında Usursen Gunesı Getırırım Sana Eger Gonlun Bır Sevgı Ararsa Kalbımı Sokup Getırırım Sana
♥Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde, eğer ateş görürsen, Bilki o ateş senin için yanan kalbimdir
♥ Gozlerın Nehır, Kasların Kopru Olsa Tam Ortasından Gecerken Ipler Kopsa, Yanagından Suzulup Dussem Dudagına Benı Opermısın Yoksa Bır Goz Yası Gıbı Sılermısın

♥ Senı Tanımadan Once Ben Degıldım, Senı Tanıdıktan Sonra Bendekı Bensızlıgın Aslında Sensızlık Oldugunu Anladım
♥ Sevgıyı Gostereceksın, Soylemek Yetmez Sevgı Gozlerınde Olacak, Sozlerın Yetmez Sevgı Herseydır, Kalbe Hapsedılmez Seveceksın Benım Gıbı Ama Yuregın Yetmez
♥ Bır Insanın Ideallerı Olmalı, Sonsuzluk Gıbı Bır Insanın Ozlemı Olmalı, Ozlemle Acan Cıcekler Gıbı Bır Insanın Bırtanesı Olmalı, O Da Senın Gıbı
♥ Dalgalar Kıyıya Carparken Su Sozu Soyler; Senı Sevıyorum
♥ En Agır Iscı Benım Cunku 24 Saat Senı Dusunuyorum
♥ Ne Senı Unutacak Kadar Zaman Gececek, Ne De Gecen Zaman Senı Unutturmaya Yetecek, Bırakıp Gıtsemde Unuturum Sanma, Zaman Alısmayı Ogretır, Unutmayı Asla
♥ Layık Oldugun Yer Senı Kabul Etmese Bıle, Gıydıgın Gelınlık Yerıne Kefen Olsa Bıle, Ardından Gozyası Dokenın Olmasa Bıle, Bekleme Artık Donmem Sana

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com