![]() |
Kemirgenler |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Kemirgenler![]() Karanlığın içindeki kız ![]() Kaybol orada ve gözükme ![]() Renklere ihtiyacım yok benim ![]() Somut işlevler bana göre değil ![]() Hayalet ![]() çekil başımdan ![]() Sağ ve sol kolumdaki melekler ![]() Yazmayın bana iyilik yada kötülük ![]() Ne kadar zamandır çukurdayım Gardolabım ne kadar dağılmış bütün giysilere bakıp bakıp atmışım ![]() Odam ne kadar dağılmış Her günkü giydiğimi çıkartıp asmış gibi atmışım ![]() Efendim hayalet? Korkutmaya çalışma beni ![]() Hayatsal fonksiyonlarım şu anda çalışmıyor ![]() Cevap veremem sana üzgünüm ![]() Kontürüm yok ![]() TV'm açılıyor ![]() AV kanalında duruyor mavi ekran ![]() Garip simgeler çıkıyor sanki beni hipnoz etmeye çalışan ![]() Telefonum çalıyor ![]() Sonar sesi ile sanki yıkmaya çalışıyor ![]() ![]() Beynimi ne kadar kemirebiliceksin sonar sesi? Onu ne kadar ele geçirmeyi deniceksin ![]() Kemirgenleri çok iyi biliyorum ![]() Hem beynimi ![]() Hem Psikolojimi ![]() Hem hayatımı ![]() Hemde bedenimi kemirenleri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TEMUR38
|
![]() süper ötesi ya gerçekten çok güsel olmuş teşekürler ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pesimistt
|
![]() rahatsız harbiden güselmiş yaa :))
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() devamını isteriz rahatsız:) ılk şiir de çok güzel bir anlatım yapılmış fakat ıkıncı şiir daha bir çekti beni kendine sanki ![]() ![]() sağol ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|