Son Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Son SözlerSon Sözler “Kavga etmek”, “Dayak atmak”, “Şiddete başvurmak” konularında saygın uzmanlar tarafından kaleme alınmış ciddi makaleler, ciltler dolusu bilimsel kitaplar bulunmaktadır ![]() Pedagog Tanzer Yılmaz, dayak atanın da dayak yiyenin de suratlarına bu kez biraz da matrak bir ayna tutmak istedi Belki okurken bizi kıkırdatacak yansımalarımızda kendimizi ve zaman zaman düşülen traji-komik durumları daha kolay kavrar ve bir ihtimal “Ne yapıyoruz biz?” diye düşünürüz dileğiyle!Baba; doğum günü armağanı olarak bana bu model cep telefonunu alacağına dayak at, daha iyi! ![]() *** Sıkılmış limona döndün, hâlâ zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorsun Azmine hayranım oğlum![]() *** Şu an arka sıramızda abim oturuyor olsa var ya…!? *** Hala, bıyıkların uzamış ![]() *** Sinirime dokunduğunuz takdirde ısıracağım konusunda sizi uyarmıştım! (Dişçi koltuğundaki fobik hasta )Yüzme bilmediğimi bile bile beni sandaldan denize atmanın gerekçesini açıklamanı hâlâ bekliyorum!!! Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20127,44 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|