Bir Gamze Bir Kuştüyü Yastık

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Sıcak atkıya gömüyorum boynumu Bahçeyi geçiyoruz Çiçekler, ağaçlar, bakımlı Kuru yaprakların bir araya toplanmış olduğunu fark ediyorum Giriş kapısına ulaşan beş basamağı teker teker, özenle sayıyorum Sağ duvardaki zile cevap veren yok Suat kapıyı vuruyor önce, hafifçe de itiyor açılan kapıdan içeri iki adım atıyor Ben hala kapıdayım
"Dönsek mi Suat?"
"Hayır" diyor acımasız, "fikir senindi, sen istedin, yaşayacağız, gel içeri" Küf kokusu mu var etrafta? Geniş çok geniş bir salon Dip taraflara, karanlıklara doğru, bu salona açılan yüksek kapılar ve yukarı çıkıyor olmalı, bir merdiven var Soğuk karanlık eşyasız da

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,49 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com