Harflerle Dans

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Harflerle Dans

Harflerle Dans

HARFLERLE DANS
Harflerle Dans kitabında, neşeli öykülerle harfleri öğreneceksiniz A’dan Z’ye tüm harfler bir araya gelmiş Kollarına hayvanları, çocukları takmış dans ediyorlar Tam bir şenlik var Ayıcık, “Karanlıkta ışığım olur ay,” diyor Benekli buzağının balonları patlamış çok üzgün Küçük bir çocuk, “Cırıldama dese de severim dedemi,” diyerek sevgisini dile getiriyor Hacivat ve Karagöz gelmeden şenlik olur mu? Ulviye Alpay, sıcacık öyküleriyle çocukların dünyasında yine hoş pencereler açıyor

ULVİYE ALPAY, öykü ve roman yazarı Çocuklar için yazdığı ilk öyküleri TRT’de Pırpır, Bir Kedi Kükredi ve Gezgin Öyküler programlarında yayınlandı Ardından pek çok çocuk kitabıyla çocukların gönlüne yerleşti Gençler ve yetişkinler için de yazan Ulviye Alpay 1998 yılında Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu “GAP” kanalınca hazırlanan “Dört Mevsim Kadın” programında Tombala adlı öyküsü 1 Başarı Ödülü’ne değer görüldü Ertesi yıl Mavi Bir Merhaba adlı yapıtıyla 1999 yılı Yunus Nadi Öykü Ödülü’nü paylaştı BESAM, PEN yönetim kurullarında görev yaptı
ESERLERİ
Mavi Bir Merhaba, Çalkantı, Şarap Kadın, Ben Sevilmeye Değerim, Beni Hâlâ Seviyorsan, Babam Sınıfta Kaldı, Çocukların Sırrı, Arkadaşım Beate, İdil ve Düş Evi, İdil Gülen Çocuk, Denizin Yakut Çocukları, Seher Kuşu Flamingo, Soylu Kediler ve Tekirler, Ben Balık Gibi Mi Doğdum, Harflerle Dans, Şirin Kız Yurdunu Geziyor, Gezginin Ayak İzleri, Yalı, Tren Gelir Hoş Gelir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,47 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com