Farklı Kokular |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Farklı KokularFarklı Kokular Şair Osman Adıgüzel (Kurban) diyorki: Bu kitap insanlara faydalı olmak için yazılmıştır Kendi hayatınızdan mutlaka bir kesit bulacaksınız, aynı zamanda faydalanacaksınız Farklı kokular isimli şiirde çok değişik serüven ile karşılaşacaksınız![]() Bu kitap yazılırken aşağıdaki özellikler dikkate alınmıştır 1- Sade Türkçe ile yazılmıştır 2- Yabancı kelimeler kullanılmamıştır 3- Okuma yazma bilen herkesin anlayacağı şekilde yazılmıştır 4- Şive farklılıkları kullanılmamıştır 5- Cinsellikle ilgili şiirler, örf, adet ve geleneklerimize uygun olarak yazılmıştır ![]() Özgeçmişim: Denizli-Çivril kazası, Hamam Mahallesi’nde, sabah ezanı okunurken doğdum Konya Selçuk Eğitim Enstitüsü, Fen Bölümünden 1967 yılında mezun oldum İzmir Kemalpaşa Bağyurdu Lisesi’inde okul müdürlüğü, İzmir-Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’inde matematik öğretmenliği yaptım 26 yıl matematik öğretmenliği ve lise müdürlüğü yaptıktan sonra İstanbul Kağıthane Lisesi’inden 1993 yılında emekli oldum Halen İstanbul-Eyüp’te oturmaktayım ve şiir yazmaktayım Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 201217,59 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|