Altın Klasik Tex Sayı: 8

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Altın Klasik Tex Sayı: 8



Altın Klasik Tex Sayı: 8

Kara Çakal - Bu kahrolası herifi şeytan koruyor! - Atlara çabuk! - Belki ilgilenirseniz Rangeri vurana iki yüz dolar vereceğim! - Vay! Cebimde hissettim! Oldpawnee Bill - Ateşi kestiler! Ne işler çeviriyorlar? - Çıkacak mısın? - Mmm! Henüz çok erken! Şimdi dışarı çıkarsak, başımızı yeniden derde sokabiliriz! Yeşil Tepe - Kağıdı bana göstermenize gerek yok! Haritanın yarısı bu! - Diğer yarısı da olmadan, maddenin yerini bulmak kesinlikle imkansız! Ölüm Karanlıkta Bekliyor - Kim tahmin edebilirdi? - Kaçak bir viski imalat hanesi - Gel! Şu depoya bir göz atmalıyız - Bak! - Şanslıyız! - Kimse yok! (Kitabın İçinden)


Ürünün Resimleri:




[*]Garanti Süresi (Ay) : 1



Piyasa Fiyatı - 09092012
21,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.