Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, boy, çocukla, i'm, imdat, living, man, yaşıyorum

İmdat! Bir Adam Çocukla Yaşıyorum ( Help! I'm Living With A Man / Boy )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Hayatınızı paylaştığınız adam "yetişkin bir erkek" gibi değil de bir "oğlan çocuğu" gibi davranıyor Ve siz kendinizi onun annesi gibi hissediyorsunuz
Ne yaparsınız?
a) Onu büyütmeye çabalayarak ömrünüzü harcarsınız
b) Dalga geçmek, dil dökmek, suyuna gitmek, sokulgan davranmak, sinirlenmek, terk etmekle tehdit etmek dahil, nafile olan hemen her şeyi denersiniz
c) "Ne yapalım, çocuk işte" deyip kabullenirsiniz
d) Kendi hayatınızın değerini anlar ve olgunlaşmamış bir erkeğin sonsuz isteklerini tatmin etmeye çalışarak hayatınızı boşa harcamaktansa, zaman ve enerjinizi kullanacak daha doğru şeyler bulursunuz
Seçiminiz "d" şıkkından yanaysa doğru yerdesiniz
Bu kitap eğer,
-Erkeklerin, olgunlaşmamış erkeklerin durup kadınlara karşı tutumlarını gözden geçirmelerine; kendi duygularının daha iyi anlaşılmasına duydukları ihtiyacı kabullenmelerine; hüsranlarının acısını kendilerine en yakın kadından çıkarmanın kolay yol olduğunu kabul etmelerine; yarattıkları durumun haksızlığını kabullenmelerine; ve değişmeye başlamalarına yardım ettiği takdirde amaca ulaşmış olacaktır
-Kadınların, gözlerini açıp ilişkilerinde gerçekte neler olup bittiğine bakmalarına; olgunlaşmamışlığı tercih eden erkeğe olgunluk aşılamaya çalışarak büyük enerji harcamaktan vazgeçmeye karar vermelerine; kendi hataları olmayan bir durum için kendilerini suçlamaktan vazgeçmelerine; kendi hayal kırıklığı, ve daha iyi bir gelecek için seçeneklerini gözden geçirmeye başlamalarına yardım ettiği takdirde amaca ulaşmış olacaktır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com