![]() |
İmdat! Bir Adam Çocukla Yaşıyorum ( Help! I'm Living With A Man / Boy ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmdat! Bir Adam Çocukla Yaşıyorum ( Help! I'm Living With A Man / Boy )İmdat! Bir Adam Çocukla Yaşıyorum ( Help! I'm Living With A Man / Boy ) [*] Hayatınızı paylaştığınız adam "yetişkin bir erkek" gibi değil de bir "oğlan çocuğu" gibi davranıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yaparsınız? a) Onu büyütmeye çabalayarak ömrünüzü harcarsınız ![]() b) Dalga geçmek, dil dökmek, suyuna gitmek, sokulgan davranmak, sinirlenmek, terk etmekle tehdit etmek dahil, nafile olan hemen her şeyi denersiniz ![]() c) "Ne yapalım, çocuk işte" deyip kabullenirsiniz ![]() d) Kendi hayatınızın değerini anlar ve olgunlaşmamış bir erkeğin sonsuz isteklerini tatmin etmeye çalışarak hayatınızı boşa harcamaktansa, zaman ve enerjinizi kullanacak daha doğru şeyler bulursunuz ![]() Seçiminiz "d" şıkkından yanaysa doğru yerdesiniz ![]() Bu kitap eğer, -Erkeklerin, olgunlaşmamış erkeklerin durup kadınlara karşı tutumlarını gözden geçirmelerine; kendi duygularının daha iyi anlaşılmasına duydukları ihtiyacı kabullenmelerine; hüsranlarının acısını kendilerine en yakın kadından çıkarmanın kolay yol olduğunu kabul etmelerine; yarattıkları durumun haksızlığını kabullenmelerine; ve değişmeye başlamalarına yardım ettiği takdirde amaca ulaşmış olacaktır ![]() -Kadınların, gözlerini açıp ilişkilerinde gerçekte neler olup bittiğine bakmalarına; olgunlaşmamışlığı tercih eden erkeğe olgunluk aşılamaya çalışarak büyük enerji harcamaktan vazgeçmeye karar vermelerine; kendi hataları olmayan bir durum için kendilerini suçlamaktan vazgeçmelerine; kendi hayal kırıklığı, ve daha iyi bir gelecek için seçeneklerini gözden geçirmeye başlamalarına yardım ettiği takdirde amaca ulaşmış olacaktır ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 13,17 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|