Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
brain, excuse, hayata, merhaba, surgery, what's, yeniden

Yeniden Merhaba Hayata ( I Had Brain Surgery, What's Your Excuse )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] "Hadi ben beyin ameliyatı oldum ya sizin neyiniz var?"
ABD''li yazar ve çizer Suzy Becker, hayata en bağlı olduğu bir dönemde, beyninde saptanan bir tümörden ötürü beyin ameliyatı olmak zorunda kaldı Ameliyat öncesi ve sonrasında başından geçenleri yazarak, çizerek, kendi kendine ve sevdikleriyle "sohbet ederek"; bir beyin ameliyatının ciddiyetini hem çok önemseyerek hem de çok hafife alarak bu günce-kitabı yazdı ve hayata bir kez daha "merhaba" dedi Suzy, böylesine ciddi bir tıbbi süreçten geçmemiş olanlara içtenlikle soruyor: "Hadi ben beyin ameliyatı oldum, ya sizin neyiniz var?"
"Çizgi ve anılardan oluşan, çok özgün ve düşündürücü bir karışım"
David Sipress, New Yorker dergisi çizeri

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,95 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com