SİHİRLİ KENT'İN FİRARİSİ

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

SİHİRLİ KENT'İN FİRARİSİ

SİHİRLİ KENT'İN FİRARİSİ

Reklamlardaki gibi bir hayatım, üniversitede bir işim, dünyalar güzeli bir eşim, güzel bir evim ve arabam vardı Tam on sene boyunca herkesin gıpta ettiği gibi ilişkiyi, evliliği sırtladık Balerin ile kurşun askerdik Sonra Ayrılıverdik herkesi şaşkına çeviren bir kararla Birbirimizi sevmediğiniz için değil, öyle olması gerektiği için Hayat bizden büyük olduğu için Sevmek dürüstlük demek olduğu içinHer şeyi bırakıp bütün sosyal çevremi sıfıra indirip kimseyi tanımadığım, kimsenin beni tanımadığı bu güzel şehre, Prag''a geldim Kendime yepyeni bir hayat kurdumVe şimdi bu sihirli kentte bir firariyim ben Eski hayatımdan, rollerimden, sorumluluklarımdan soyundum Bütün firariler gibi ayklak ve ''Yarına Allah Kerim''ci ilk günlerin ardından, her şey zamanla rayına oturdu Sorumluluktan ya da hayatın kendisinden kaçmıyorum zaten, yeni rollerimi severek sırtlandımHala firarda olup olmadığımı sorarsanız, hayır Ama aslında hala yoldayım Çünkü firar edemeyeceğim tek yere gitmek için çıkmıştım bu yola ve biliyorum ki insanın ''kendi''ne varması bir ömür alır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,70 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com