Hüznün Kantosu

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüznün Kantosu

Hüznün Kantosu
[*]"Sırtımda indirim yapan bir mağazadan aldığım hırkayla marketin yolunu tutmuştum İçim içime sığmıyordu Bu defa ne yapıp edip onunla konuşacaktım Peşine takıldığım Jack Nicholson suratlı adamın armağanı kızla ilgilenmeye başlamıştım Bu kitap kurdunu seven kızdı bu; hayallerinin boşa çıkacağını sanmıyordum Günlerdir acı çektiği gözlerinden okunuyordu Adam onu terk etmişti işte Şimdiyse bir başkasına ihtiyacı vardı! Ne kötüydüm"
Aşk acısı çeken bir adam, kendini giderek içinden çıkılmaz bir serüvene dönüşen bir öykünün içinde bulur Aşk acısının yerini 1920'lerin İstanbulu'ndaki kantocuların şen şakrak ancak hüzünlü dünyaları almıştır Ancak geriye dönüşü olmayan bu serüvende, vasiyetten farksız bir de görev beklemektedir onu
İlk romanı Ay Aşkları'nda karşılıksız aşkları yazan Kemal Selçuk, bu defa rastlantılar sonucu kendini farklı bir yerde bulan "yüreği iyiliklerle" dolu bir gencin hayata tutunma çabasını anlatıyor Aşk kırıklıkları, dostluk, iyilik, rastlantıların yaşamımızdaki önemi ve "hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığı" gerçeği üzerine hayli etkileyici bir roman Hüznün Kantosu Yazarlar, metinler, aktörler ve filmler arası göndermelerle ilgi çekici bir kitap

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,06 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com