Kraliçe Loana'nın Gizemli Alevi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] "Hayatınızla ilgili bir şeyler yaz'' dedi Paola ''Yirmi yaşındayken neler yapıyordun?'' Şöyle yazdım: ''Yirmi yaşındaydım Kimsenin, bu yaşın en güzel yaş olduğunu söylemesine izin vermem'' Doktor, komadan çıktığımda aklıma ilk gelen şeyin ne olduğunu sordu Şöyle yazdım: ''George Samsa bir sabah uyandığında kendini yatakta kocaman bir hamamböceğine dönüşmüş olarak bulur''"
"Kraliçe Loana''nın Gizemli Alevi, geçmişi arayışın romanı Bir romanın sınırlarını aşan, büyüleyici bir deneme Gölgelerin doldurduğu, Don Bosco''nun ve Lili Marlen''in sesiyle canlanan bir sahne, bir Broadway sahnesi Savaş sonrası belleğine kaygı dolu, sürükleyici bir yolculuk"
- Gazetta di Parma-
"Kraliçe Loana''nın Gizemli Alevi, bir yaşamöyküsü değil, bir kuşağın anılarından oluşmuş bir kitap Masallarla, yazınsal alıntılarla ve halk şarkılarının sözleriyle harmanlanmış bir öykü Miki Fare, Mandrake, Mussolini ve göğüsleri çıplak Josephine Baker İkinci Dünya Savaşı yılları İtalyası''yla ilgili her şey"
- La Stampa-
"Yaş, bellek ve nostalji Bu kez Umberco Eco hiç olmadığı kadar iğneleyici ve çağdaş"
- Times-

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,04 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com