![]() |
Duvarcı Ustası |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Duvarcı UstasıBu olay gerçek hayatta olmuş ve başına yansımış bir olaydır ![]() Büyükşehir Belediyesi Kuruluşlarından Kıptas'in Genel Mudur Yardımcısı Emin Batur, Şantiyelerden birinde meydana gelen bir kaza sonunda kazaya maruz kalan duvarcı ustasının yazdığı tutanak: İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım ![]() görmeyerek, ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz ![]() neden olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur ![]() bir duvarcı ustasıyım ![]() ![]() tuğla artmıştı, yaklaşık 250 kg ![]() aşağıya indirmek gerekiyordu ![]() ip bağladım,6 ![]() ![]() Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili 6 ![]() ![]() sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım ![]() doldurdum ![]() ![]() birden kendimi havada buldum ![]() ![]() 250kg ![]() ![]() şaşkınlıktan ipi bırakmayı akil edemedim ![]() çarpıştık ![]() ![]() çıkınca 2 parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı ![]() kırıldı ![]() saçıldı ![]() başladı ve yolun yarısında yine varille çarpıştık ![]() kemiğide bu sırada kırıldı ![]() ![]() yukarı kaldırdığımda bos varilin suretle üzerime geldiğini gördüm ![]() Kafatasımın da böyle çatladığını sanıyorum ![]() açtım ![]() diler, hürmetle ellerinizden öperim ![]() Duvarcı Ustanız Osman
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
black_R-O-S-E
|
![]() yazık yaa teşekkürler
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |