Sherlock Holmes Serisi - 4: Baslerville Tazısı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Benim adım Sherlock Holmes, benim işim başkalarının bilmediğini bilmektir"

Baskervilles Tazısı kadim zamanlara ait bir lanetin modern zamanda geçen korku dolu hikayesi Baskerville Konağının gri kuleleri ile Dartmoor''un uçsuz bucaksız bataklıkları Sherlock Holmes ve Dr Watson''a yeryüzünde pek az insanın çözüme kavuşturabileceği bilmecelerle dolu sırlar sunuyor Dedektif doğaüstü olayların mantıklı açıklamaları olduğuna inansa da bataklığın bu lanetli tazısı etraftaki herkesin düşüncelerine korku salmayı başarıyor Söylentilerden başka ellerinde bir ipucu bulunmayan iki dost bu gizem dolu macerayı çözüme ulaştırabilecekler mi?

Serinin bu dördüncü kitabında Sherlock Holmes ve Dr Watson Baker Street''teki güvenli odalarından çıkıp ıssızlığın ortasında ölümün kol gezdiği bir bilinmeze yolculuk yapacaklar

"Sana tekrar söylüyorum Watson, eğer imkansızı elersen geriye kalan her ne kadar mümkün gözükmese de gerçeğin ta kendisi olacaktır"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,30 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com