![]() |
Google'a Video Nasıl Yüklenir (Resimli Anlatım) / Google Video Upload Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Google'a Video Nasıl Yüklenir (Resimli Anlatım) / Google Video Upload YapımıGoogle'a Video Nasıl Yüklenir (Resimli anlatım)/ Google Video Upload Yapımı Google'a Video Nasıl Yüklenir (Resimli anlatım) / Google Video Upload Yapımıvideo ![]() ![]() ![]() Mevcut Hesabımızla giriş yapıyoruz ![]() Upload Video kısmına tıklayınca karşımıza yükleme ekranı geliyor ![]() ![]() ![]() Hafif aşağıya doğru açılan pencerede Install Windows Uploader (veya işletimi sisteminize uygun diğer seçenekleri seçebilirsiniz ![]() ![]() Lüstedeki Yazılımı indirin ve kurun ![]() Arabirim gayet basit ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz (googledeki kullanıcı adımız şifremiz) Girişiniz başarılı oldugunda ekranınıza bu şekil çıkıyor Add kısmından ekleyeceğimiz dosyayı seçiyoruz ![]() ![]() Aşağıdaki küçük sözleşmeyi kabul edip Upload Now tuşuna basın ![]() Alttaki ( I certify) le başlayan kutucugu işsaretliyoruz Video yüklendikten sonra yapmanız gereken şey "Needs Action" kısmındaki videoların bilgilerini girip yayına hazırlanmasını beklemek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|