|
|
Konu Araçları |
açı, fasulye, güveci, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Acı Fasulye Güveci Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Acı Fasulye Güveci Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiAcı fasulye güveci Acı fasulye güveci Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 45 dk 4 kişilik Malzemeler: 7 yemek kaşığı sıvıyağ 400 gram kıyma 4 adet büüyk boy soğan 2 adet sarı dolmalık biber 2 adet kırmızı dolmalık biber 1 adet yeşil dolmalık biber 5 yemek kaşığı domates salçası 750 ml sebze suyu 1 kutu mısır konservesi 500 gram konserve kırmızı fasulye 300 ml domates püresi 2 tatlı kaşığı acı kırmızı pul biber tuz taze çekilmiş karabiber Hazırlanışı: Sıvıyağı bir tencerede ısıtın Kıymayı kavurun Soğanı soyup ince kıyın Dolmalık biberleri yarıya bölün, sap ve çekirdek kısımlarını çıkarın Şerit şerit doğrayın Soğan ve biberleri kıymaya ilave edin, 10 dakika daha kavurun Domates salçası katıp karıştırın Daha sonra sebze suyunu ilave edin Karışımı bir taşım kaynatın Ateşin altını kısıp 10 dakika daha ısıtın Fasulye ve mısırı süzün Fasulye, mısır, domates püresi ve acı kırmızıbiber ilave edip bir taşım daha kaynatın Tuz karabiber serpin, karıştırıp servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|