|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hardal, hazırlanışı, malzemesi, mantar, sebze, soslu, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Hardal Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardal Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiHardal soslu mantar Hardal soslu mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 55 dk 4 kişilik Malzemeler: 600 gram patates 500 gram mantar 100 ml ![]() 75 gram kremalı yoğurt 120 ml ![]() 15 gram hardal 15 gram ince kıyılmış biberiye 1 demet taze soğan 4 adet yumurtanın sarısı 4 dilim hindi pastırma 1 tatlı kaşığı şeker tuz karabiber Hazırlanışı: Patatesleri yıkayın, kabuklarıyla tuzlu suda 20 dakika haşlayın ![]() Mantarları temizleyip dilimlere kesin ![]() ![]() 30 ml ![]() ![]() ![]() Patatesleri süzün, soyun ve uzunlamasına 4e kesin ![]() 60 ml ![]() ![]() ![]() 30 ml ![]() ![]() ![]() Yumurta sarılarını şarap, hardal, yoğurt, tuz, karabiber, şeker ile tencereye koyup, orta ateşte koyu krema oluncaya kadar karıştırın ![]() Patates ve pastırmaları mantarlara ilave edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|