Hafif Sütlü Tatlı - Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri -Hafif Sütlü Tatlılar Yapılışı Tarifi |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hafif Sütlü Tatlı - Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri -Hafif Sütlü Tatlılar Yapılışı TarifiHafif Sütlü Tatlı - Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri -Hafif Sütlü Tatlılar Yapılışı Tarifi Hafif Sütlü Tatlı - Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri -Hafif Sütlü Tatlılar Yapılışı Tarifi Hafif Sütlü Tatlılar Hafif Sütlü Tatlı Tarifi Damak tadı ve zevkinize hitap edecek bir hafif sütlü tarifi Tatlının Malzemeleri 1 Litre süt 7 Yemek kaşığı pirinç unu 1 Su bardağı pudra şekeri 1 Su bardağı süt kreması Yarım yemek kaşığı margarin 1 Paket vanilya Tatlının Yapılışı Sütü tencereye alıp üzerine pirinç unu ve pudra şekerini ilave edin Orta hararetli ateşte sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin Ocaktan almaya yakın margarini ekleyin Muhallebiyi karıştırma kabına döküp soğumaya bırakın Bir su bardağı kremanın içine vanilyayı ekleyip karıştırın Karışımı soğuyan muhallebinin içine döküp mikserle 2-3 dakika çırpın Tatlı kâselerini suyla hafifçe ıslatın Tatlıyı kâselere pay edin Buzdolabında 1 gece soğutun Servis tabaklarına ters çevirip dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|