Mantarlı Yengeç |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı YengeçMantarlı yengeç Mantarlı yengeç Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik 622 kalori Malzemeler: 8 adet yengeç eti 200 gram mantar 1 yemek kaşığı zeytinyağı maydanoz tuz karabiber Hazırlanışı: Mantarları temizleyin Zeytinyağı koyduğunuz bir tavada mantarları 10 dakika sote edin Hafif yağlanmış teflon bir tavada yengeçlerin bir yüzünü 3 dakika, diğer yüzünü 30 saniye olmak üzere pişirin Tuz ve karabiberle tatlandırın Mantarları 4 servis tabağına bölüştürün Her birine ikişer yengeç eti koyun Kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın Protein, demir ve B12 vitamini açısından zengin yengeç eti, çok az yağ içerir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|