![]() |
Ayvalı Kuzu Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı Kuzu EtiAyvalı kuzu eti Ayvalı kuzu eti Hazırlama süresi 40 dakika 4-6 kişilik Malzemeler:
Etin yağlarını ve sinirlerini ayıklayıp 15er gr ![]() ![]() ![]() Eti tuzlayıp tereyağında ve harlı ateşte kavurun ![]() Soğan, sarmısak, safran, kimyon, tarçın ve et suyunu ilave edin ![]() ![]() Diğer tarafta havuç ve salatalıkları ayıklayıp uzunlamasına ikiye kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etlerin pişme süresinin bitimine 20 dakika kala ayva, havuç, acı kırmızı biber, zencefil ve üzümleri katın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|