|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dili, edebiyatı, fakültesi, fransız |
![]() |
Fransız Dili Ve Edebiyatı Fransız Dili Ve Edebiyatı Fakültesi Fransız Dili Edebiyatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fransız Dili Ve Edebiyatı Fransız Dili Ve Edebiyatı Fakültesi Fransız Dili EdebiyatıFransız Dili ve Edebiyatı Fransız Dili ve Edebiyatı Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü Fransız Dili ve Edebiyatı Hakkında Fransız Dili ve Edebiyatı Bilgi Fransız Dili ve Edebiyatı Tanımı Fransız Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Fransız Tarihi Fransızca Öğretmenliği Fransız Dili ve Edebiyatı Fransız Dili ve Edebiyatı Fakültesi Fransız Dili Edebiyatı Fransız Dili ve Edebiyatı Programında Fransızca Dil Bilgisi geliştirilmekte ve Fransız edebiyatı tarihi, önemli Fransız yazarları ve edebi akımları incelenerek öğretilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Fransız Dili ve Edebiyatı Programının Bulunduğu Üniversiteler ve Fakülteleri : , HACETTEPE EDEBİYAT FAKÜLTESİ , ANKARA DİL VE TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ Fransızca Öğretmenliği : Ortaöğretim kurumlarına Fransızca öğretmeni yetiştiren bölümdür ![]() ![]() Fransızca Öğretmenliği Programının Bulunduğu Üniversiteler ve Fakülteleri : , MARMARA ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ , DOKUZ EYLÜL BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ , GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ , ULUDAĞ EĞİTİM FAKÜLTESİ , ANADOLU EĞİTİM FAKÜLTESİ , ÇUKUROVA EĞİTİM FAKÜLTESİ , İSTANBUL HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|