![]() |
Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriÇabuk olalım aşkım herşeyi paylaşalım yıldız tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı Sözleri Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum inanki sensiz yaşayamıyorum Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum inanki sensiz Mutlu olamıyorum Bin ömrüm daha olsa kollarında son bulsa Eğer sana kavuşmak varsa Ölmek düğün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce allah sonra sen benim için O bilir nasıl sevdim Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum inanki sensiz yaşayamıyorum Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum inanki sensiz Mutlu olamıyorum Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum inanki sensiz yaşayamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriNe sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Bana ne dilersen kendinde fazlasıyla yaşa Seni seviyorsam sanane aşk benim canımda Nekadar uzak o kadar iyi arkadaçça bari Hiç bişey problem degil görüşürüz yazi Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriAşk Laftan Anlamaz Ki - Yıldız Tilbe Kendimden çıktığım yola bir yere varamadım Yıllar kayboldu bir anda kimselere soramadım Şansım yok aşktan yana sevgiye rastlamadım Hani o gençlik var ya güldü geçti tutamadım Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsen de gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Bit dersin bitmez ki Aşk laftan anlamaz ki Sevdin mi sevmedin mi sustun mu söyledin mi Anlatsaydın dinlerdim ben aşkımı diyemedim Gördüğüm günden beri ne ölüyüm ne diri Yandım söndüm binlerce kez öldüm Baktığım her yerde gördüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriDelikanlım Açılır sonsuz kere yoluna güllerim Koparıp açsan da solmaz gönlüm nafile Yokluğun soğuk tenine susadı tenim Üşüdüm yorgan misali seril üstüme Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin Sakınıp sakla güneşim ol ısıt beni Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriDayan Yüreğim - Yıldız Tilbe Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara Bitsin hiç bir şey umrumda deil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Göz yaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle Bağlasan durmaz göndersen gitmez Laftan anlamaz sözümü dinlemez Başına buyruk duyguları savruk Beni bana kırdıran Bu gönül canıma düşman Yanıyor bedenim acıyor içim Yoktan anlamıyor benliğim Bitmiyor geceler Geçmiyor günler Adı aşk bu eziyetin Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inan Gün gelir acılar ezberlenir İyileşir zamanla yaran Anlar mı hiç seni Yanarak mum gibi, eridiğini Sen aşıksın o Kör hevesin kalıcı misafiri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriAşk İçinde Aşk Var - Yıldız Tilbe Kalbimi saklayamam ki senden böyle deli gibi severken O kapıdan çıkışın gülüşünle seviyorum seni deyişinle Nasıl iflah olurum ben Bir daha sevemem asla derken yüreğimi aşktan çekmişken Kelimeler seninle büyülerken nasıl sevmem seni söyle Sen güneş gibi doğarken Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Canım canım canım Karşılıklı aşk bir destantır aşkla mevsim hep ilk bahardır Hiçbir şey aynı değil ne zamandır Leyladan mecundan beri hayat aşkı yaşamaktır Bu yaşıma gelene kadar öyle öyle günler geçirdim nerelerde Herşey tadında güzelmiş birde senin gibi birisiyle Tanışmak varmış kaderde Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Aşkın içinde aşk var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriAşk Laftan Anlamaz Ki - Yıldız Tilbe Kendimden çıktığım yola bir yere varamadım Yıllar kayboldu bir anda kimselere soramadım Şansım yok aşktan yana sevgiye rastlamadım Hani o gençlik var ya güldü geçti tutamadım Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsen de gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Bit dersin bitmez ki Aşk laftan anlamaz ki Sevdin mi sevmedin mi sustun mu söyledin mi Anlatsaydın dinlerdim ben aşkımı diyemedim Gördüğüm günden beri ne ölüyüm ne diri Yandım söndüm binlerce kez öldüm Baktığım her yerde gördüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriDayan Yüreğim - Yıldız Tilbe Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara Bitsin hiç bir şey umrumda deil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Göz yaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle Bağlasan durmaz göndersen gitmez Laftan anlamaz sözümü dinlemez Başına buyruk duyguları savruk Beni bana kırdıran Bu gönül canıma düşman Yanıyor bedenim acıyor içim Yoktan anlamıyor benliğim Bitmiyor geceler Geçmiyor günler Adı aşk bu eziyetin Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inan Gün gelir acılar ezberlenir İyileşir zamanla yaran Anlar mı hiç seni Yanarak mum gibi, eridiğini Sen aşıksın o Kör hevesin kalıcı misafiri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriHaberi Olsun - Yıldız Tilbe Ben o yari esasında çok severim Beni yanlış anlamasın, yüreğimi dağlamasın Kalbime girsin, gönlüm olsun Haberi olsun Ben o yare canımı, ömrümü, hayatımı Seve seve herşeyimi Ben o yare kalbimi, yatağımı, döşeğimi sererim Haberi olsun Ben o yare ne dil döktüm, ben bilirim Kimselere bakmam, onu dinlerim Onun yüzüne bakınca, güneş utanır doğmaya Kalbimi kırsın gönlü olsun Haberi olsun Ben o yare canımı, ömrümü, hayatımı Seve seve herşeyimi Ben o yare kalbimi, yatağımı, döşeğimi sererim Haberi olsun Ben o yare gül gibi sevincimi, kalbimi Seve seve herşeyimi Nasıl olur öylece, bu canı da böylece veririm Haberi olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriDünden bugüne Yarından öte Sevmiştim, severim, seveceğim Senin dışında ne var ne yoksa Silmiştim, silerim, sileceğim Dünya durmadan, bir son bulmadan Seninle yıllarca uyumadan Bu canı kimseye vermeyeceğim Diline, dişine kurban olduğum Teninde, terinde huzur bulduğum Tepeden tırnağa hayran olduğum Gönlünce sev beni Ve ne istersen Ayrılmam yanından ve yüreğinden Günler, geceler Aylar, seneler Geçsede doyamam imkanı yok Her aşk güzeldir Her ayrılık zor Herkeste bir kusur var sende yok Dünya üstünde paha biçilmez Zümrütler, yakutlar, pırlanta elmas Yıkanıp attığın kirin olamaz Diline, dişine kurban olduğum Teninde, terinde huzur bulduğum Tepeden tırnağa hayran olduğum Gönlünce sev beni Ve ne istersen Ayrılmam yanından ve yüreğinden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Türkçe Şarkı SözleriToprak - El Ele Olsak GÜZELLIGIN KARSIMDA SEVDAN BELA BASINDA KIM ANLARKI HALIMDEN ASK BENI ANLATMASA HERSEY BIR BIR AKLIMDA SANA AYIT NE VARSA BEN SENDE KAYBOLMUSUM BENI BULSANA CANIM ANLASANA MECBURUM BEN SANA ASKIN TUZAGINDAYIM KURTARSANA SANADIR YANGINIM BÜTÜN ARZULARIM ILK VE SON ASKIM SEN OL SEVDALINIM EL ELE OLSAK HIC AYRILMASAK DÜNYADA EN COK SEVEN IKIMIZ OLSAK SEVGIYE TUTSAK ÖYLECE KALSAK ASKIN EN DERIN UYKUSUNDAN HIC UYANMASAK EL ELE OLSAK HIC AYRILMASAK DÜNYADA EN COK SEVEN IKIMIZ OLSAK SEVGIYE TUTSAK ÖYLECE KALSAK ASKIN EN DERIN UYKUSUNDAN HIC UYANMASAK ARAMIZDA HIC BIRSEY OLMADI OLAMAZDA OLUR OLMAZ SEYLERLE BIZ AYRILAMAYIZDA SEN BENSIZ BENDE SENIZ INANKI GÜLEMEYIZ ASKIN ELLERINDEYIM BENI SARSANA ARAMIZDA HIC BIRSEY OLMADI OLAMAZDA OLUR OLMAZ SEYLERLE BIZ AYRILAMAYIZDA SEN BENSIZ BENDE SENIZ INANKI GÜLEMEYIZ ASKIN ELLERINDEYIM BENI SARSANA CANIM ANLASANA MECBURUM BEN SANA ASKIN TUZAGINDAYIM KURTARSANA SANADIR YANGINIM BÜTÜN ARZULARIM ILK VE SON ASKIM SEN OL SEVDALINIM EL ELE OLSAK HIC AYRILMASAK DÜNYADA EN COK SEVEN IKIMIZ OLSAK SEVGIYE TUTSAK ÖYLECE KALSAK ASKIN EN DERIN UYKUSUNDAN HIC UYANMASAK EL ELE OLSAK HIC AYRILMASAK DÜNYADA EN COK SEVEN IKIMIZ OLSAK SEVGIYE TUTSAK ÖYLECE KALSAK ASKIN EN DERIN UYKUSUNDAN HIC UYANMASAK EL ELE OLSAK HIC AYRILMASAK DÜNYADA EN COK SEVEN IKIMIZ OLSAK SEVGIYE TUTSAK ÖYLECE KALSAK ASKIN EN DERIN UYKUSUNDAN HIC UYANMASAK EL ELE OLSAK HIC AYRILMASAK DÜNYADA EN COK SEVEN IKIMIZ OLSAK SEVGIYE TUTSAK ÖYLECE KALSAK ASKIN EN DERIN UYKUSUNDAN HIC UYANMASAK |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|