|
|
Konu Araçları |
ali, biçim, pide, sözleri, sözü, şarkı, şarkısının |
Ali Biçim Just Pide Şarkı Sözü - Ali Biçim Just Pide Şarkısının Sözleri |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Biçim Just Pide Şarkı Sözü - Ali Biçim Just Pide Şarkısının SözleriAli Biçim Just Pide Şarkı Sözü - Ali Biçim Just Pide Şarkısının Sözleri Ali Biçim Just Pide Şarkı Sözü - Ali Biçim Just Pide Şarkısının Sözleri Ali Biçim Just Pide şarkısının sözü Ali Biçim Just pide sözleri Ali, oğlum napıyorsun sen burda ya Ya sen hiç mi işe yaramıyorsun oğlum Senden varya hiçbirşey olmayacak biliyor musun Sen hiç bir zaman Hülya Avşar olamayacaksın Sen hiçbir zaman Okan Bayülgen gibi talkshow sunamayacaksın Ali En önemliside sen hiçbir zaman Michael Jackson olamayacaksın Neler diyorsun cano Anneeeeee Eveett Okundu mu? Hayır O zaman devam et yoluna Teyzeciğim meraba bu ramazandada çocuklarınızı pide kuyruğuna yollamaya hazır mısınız Hazırım oğlum onun için zaten doğurmuşuz çocuklarımızı Pide Gitarda Can Cano Aylardan geldik yine Ramazana sıcak sıcak pide kokusu alırım kuyruğa girerim gerekirse ölürüm kuyruklarda geçti benim çocukluğum Bir pide uğruna yola koyuldum Evdekiler bekler Ezan okundu okunacak So pide bunlar sıcak pide Kim istemez ki sıcak pide Elim yandı eve gidene kadar Bir hoşgeldin yok en kadim dostum pide , pide, pide, pide Yeahhh MC Doğa Yaral şişman Karnım o kadar aç ki Yoovv Rüya içinde rüya sanki incetion Bu böyle olmaz son ihtimal sanki liposakşın Napıyorsun abi ben seni bidaha kliplerimde görmiycem demedim mi niye kendi klibini cekmiyorsun çek abi Çek bakalım, çek bakalım Just pide, pide, pide Kim istemez ki sıcak pide Elim yandı eve gidene kadar Bir hoşgeldin yok en kadim dostum pide, pide, pide, pide Ali, Aliiii Hadi oğlum napıyorsun burda Okunuyor mu Okunuyor tabi gel Hadi o zaman |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|