|
|
Konu Araçları |
acımayacak, gel, güzelim, sözleri, sözü, tarkan, şarkı |
Tarkan Acımayacak Şarkı Sözü Tarkan Gel Gel Güzelim Gel Hiç Acımayacak Şarkı Sözleri |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarkan Acımayacak Şarkı Sözü Tarkan Gel Gel Güzelim Gel Hiç Acımayacak Şarkı SözleriTarkan Acımayacak Şarkı Sözü Tarkan Gel Gel Güzelim Gel Hiç Acımayacak Şarkı Sözleri Tarkan Acımayacak Şarkı Sözü Tarkan Gel Gel Güzelim Gel Hiç Acımayacak Şarkı Sözleri Tarkan acımayacak şarkı sözü Tarkanın yeni albümünde yer alan acımayacak aadlı parçanın şarkı sözleri Gel gel gel güzelim Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim Gece çıkmak dans etmek istermiş kendisi Gözü yükseklerde ama bir o kadar masum Ne yaparsın nereye kadar kaçarsın Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince Şansım varsa ben ona talibim Bi gel dese kapının önündeyim Yalvarmakmı gerekiyor Diz çökmekmi gerekiyor Sen iste ben bekliyorum Listemede ekliyorum Gel gel gel güzelim Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim Gel hiç acımayacak Kalbim af kalbim Yalvarmakmı gerekiyor Diz çökmekmi gerekiyor Sen iste ben bekliyorum Listemede ekLliyorum Kalk gel gel gel güzelim Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim Söz hiç acımayacak Kalbim ah kalbim Şansım varsa ben ona talibim Bi gel dese kapının önündeyim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|