Sagopa Kajmer - Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sagopa Kajmer - Bu Şarkıyı Zevk İçin YaptıkBu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık -2008- Sagopa Kajmer - Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık Kolera ne günü aydınlatabilirsin nede geceyi karartabilir, yalnız ama yalnız benden korkun derken el rahim firavunda ondan korksun istemişti her beyin düşünme beni bu kadar tırnaklarını yedirdin bitirdin ben karanlığın içinden bir güfte sendeki dünya toz pembe bana ithaf ediliyo her beste kabusun olduğumu hissettin yaptığın herşey benim, ses ve mimik bana ait haa hıımm tavırların bana ait cahilsin ve lakayit, çöpü karıştırırsın it! it'sen ayıkla bit mayk gönder beat baet çek çek amca burnu kanca davranıyor kokrkarca bizim kokarca bak elimde magnum tabanca amca bak bi karınca konuşuyor ağaçkakanla kimmiş o falanca filanca kimse zarar görmedi şu bir karışcık yüzümden kısasa kısas hakkım oldu çok çekersin sözümden çook çok şekersin yalandan, çok betersin özünden orjinalin benim, saçlarını lüle yapsaydın bari Nakarat Kolera : X2 bir daha duy tek kalbim var, bir daha duy tek aşkım var bir daha duy tek kalbim var, anlamayana keman yayı Sagopa Destek var tek elimden tut tut Yumdum göz rep'e söz verdim tut tut Sago sözünü yiyene afiyet olsun dermi çakal yukarısı bıyık aşağısı sakal orda kal çünkü malsın dünkü sazansın iyi olan kazansın fol yumurta daha yokken azansın bizde hırssızlık, sende bariz hırsızlık kendimi bildim bileli ben kalabalıktan sıkılırım kendimi bildim bileli ben benim, benden içri ben var sen sor sago cevaplar boyadığım bu tren raydan çıkar içime takılan sorular olduğu kadar sorunlarda var var oğlu var laann kalmaz sabahtan yatsıya derman dervişe umman, zerre koca deryadan yok sana katre bak yine şaha kalktı benim ibre yer gök şahidim olsun breh breh benim rap kilodan düşmeyecek breh breh enstrümental sabah akşam yaparken yaptığımı sanmıyorum ayrıca ben satılmıyorum, paran varsa git gofret al ben tokum edepte kusur varsa ben yokum sanma kusurlu bir kalbe saplanan okum baybe Nakarat Sago: X2 Bu şarkıyı zevk için yaptık, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun iki üç dakika lüksümüz olsunnnn Nakarat Kolera : X2 bir daha duy tek kalbim var, bir daha duy tek aşkım var bir daha duy tek kalbim var, anlamayana keman yayı Nakarat Sago: X2 Bu şarkıyı zevk için yaptık, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun iki üç dakika lüksümüz olsunnnn |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|