|
|
Konu Araçları |
benden, felek, felekşiirli, ferdi, peşimden, tayfur, vazgeç |
Ferdi Tayfur / Vazgeç Felek{Şiirli} Vazgeç Felek Vazgeç Sen Benden Hep Peşimden |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ferdi Tayfur / Vazgeç Felek{Şiirli} Vazgeç Felek Vazgeç Sen Benden Hep PeşimdenFerdi Tayfur / Vazgeç Felek{Şiirli} Vazgeç Felek Vazgeç Sen Benden Hep Peşimden Ferdi Tayfur / Vazgeç Felek{Şiirli} Vazgeç Felek Vazgeç Sen Benden Hep Peşimden Vazgeç Felek{Şiirli} Vazgeç Felek Vazgeç Sen Benden Hep Peşimden Gezmekten Öyle Candan Sevmişimki Öyle Candan Sevmişimki Korkarmıyım Tertibimden Korkarmıyım Ölmekten Daha Benden Ne İstersin Canımdan Başka Alacak Daha Benden Ne İstersin Canımdan Başka Alacak Alda Kurtar Beni Benden Alda Kurtar Dert Çekmekten Sana Yalvarmaktansa Dünyada Sürünmektense Kara Toprak Benim İçin Bir Kurtuluş Olacak Kara Toprak Benim İçin Bir Kurtuluş Olacak {Şiir} Hasretin Türküsü Duyulur Kırlar Boyunca Bir Garip Söyler Dumanlar Yükselir Bacalardan Dumanlar Gibi Tüter Köyler İsteklerin Türküsü Duyulur Caddeler Boyunca Bir Kız Söyler Az Gider Uz Gider Aramızda Bilinmez Şeyler Yurdumuzun Türküsü Duyulur Gönlümde Bir Küçük Çeşme Söyler Harmanların Kokusu Burada Estikçe Beni Bir Hoş Eyler Bir Gün Güldürmeden Beni Yıllardır Ağlatıyorsun Bir Gün Güldürmeden Beni Yıllardır Ağlatıyorsun Sevgilime Doymadan Elden Ele Satıyorsun Gençliğime Doymadan Diyar Diyar Atıyorsun Daha Benden Ne İstersin Canımdan Başka Alacak Daha Benden Ne İstersin Canımdan Başka Alacak Alda Kurtar Beni Benden Alda Kurtar Dert Çekmekten Sana Yalvarmaktansa Onsuz Yaşamaktansa Kara Toprak Benim İçin Bir Kurtuluş Olacak Kara Toprak Benim İçin Bir Kurtuluş Olacak |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|