![]() |
Sagopa Kajmer - Düşenin Dostu Olmaz Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Düşenin Dostu Olmaz Şarkı Sözü1 ![]() Sagopa Kajmer - Düşenin Dostu Olmaz Şarkı Sözüİlham al, bu sözlerin sahibi bir Hamal; varlığı hayal, kahramanı olmak istediğim bir masal var ![]() Düşündükçe sulara batar benim sal, kader beni sal ![]() Marifetle erir gönlüm, gördüm benim gören gözüm parçalar ya gönlüm ![]() Avuçlarımda göğe doğru tuttuğum dualarım ve ömrüm yetmez dilemeye özrüm ![]() Bak; bataklıklar üzeri ne kadar da parlak, bak ve gör burdan her tarafta güzel yüzlü tuzak ![]() Gökyüzü ne kadar yakın; Arş-ı Azam ne kadar uzak kendine yaptıkların ve kattıkların ne kadar vasat ![]() Evet; bu bir aşk şarkısı ![]() ![]() ![]() Yalnız ağacın çocuklarını taşladınız öldüler, sapanla avlanan kuşlar can çekişerek öldüler ![]() Gözden ayrı düşeni dudaklar cümleden düşürdüler, düşenin dostu olmadı hiç ![]() Nakarat: Düşenin dostu olmaz bunu böylece bildim inanmasam olmaz 2 ![]() Ölüm Allah'ın emri, ankebutta belli eline tutuşturdu sago en güzel delili delillerim ve deliliğim Beni Bu yaşıma getirdi Sen köşene çekil düşün seni neler bitirdi ![]() Başta tertemiz bir sudur yaradılış, gün geçtikçe karmakarışır, durgun sular ani bulanır ilk başlarda suya bakarsan ayı ve güneşi saf görürsün sonra güneş gider ay kalır üzülürsün ![]() ![]() Düşmanın buzunda donmaktansa dostun güneşi yaksın içimi, alınan her nefes soluk yeniden yaşama dönmek gibi ![]() ![]() Kefene sarılı tütüne benzerim; uçar dumanım aniden Uçar bu ruh bedenden ![]() ![]() Bu ruh bedenden uçar, geride kalan naçar ![]() Çark-ı Felek yaman döner ben solar sen açar Onlar kalır sen göçer menzilimiz farklılaşır; çok geç olmadan açıl gözüm açıl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|