![]() |
Betül Demir Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriAşk Bekliyor Betül Demir Şarkı Sözleri Her günüm her gecem aynı, Ne olur dönelim en başa ![]() Buluşalım yarın akşamüstü, Yemek yiyelim başbaşa ![]() Sessiz sakin bir yer olsun, Deniz kenarında bir masa ![]() Dizdize ilk günkü gibi, Uzun sessizlikler olsa ![]() ![]() ![]() Gitme desek de hiç istemesek de, Zaman geçip gidiyor ![]() Keyfine varalım elele hayatın, Bizi kim tutuyor? Aşk dediğin doludizgin yaşanır, Herkes biliyor ![]() Topla kendini biraz gayret et, Bizi aşk bekliyor ![]() Aşk bekliyor,bekliyor Her günüm her gecem aynı, Ne olur dönelim en başa ![]() Buluşalım yarın akşamüstü, Yemek yiyelim başbaşa ![]() Sessiz sakin bir yer olsun, Deniz kenarında bir masa ![]() Dizdize ilk günkü gibi, Uzun sessizlikler olsa ![]() ![]() ![]() Gitme desek de hiç istemesek de, Zaman geçip gidiyor ![]() Keyfine varalım elele hayatın, Bizi kim tutuyor? Aşk dediğin doludizgin yaşanır, Herkes biliyor ![]() Topla kendini biraz gayret et, Bizi aşk bekliyor ![]() Gitme desek de hiç istemesek de, Zaman geçip gidiyor ![]() Keyfine varalım elele hayatın, Bizi kim tutuyor? Aşk dediğin doludizgin yaşanır, Herkes biliyor ![]() Topla kendini biraz gayret et, Bizi aşk bekliyor ![]() Aşk belkiyor,bekliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriAşk Mı Kazanır O inan edip de gidişlerimi Sonra geri gelişlerimi Değiştirmeyi çok isterdim Değiştiremediklerimi Sonra anladım tamamladım Sende eksik olan yanlarımı Hiçbi' manası, mübalası Yok artık biliyorum Aşk mı kazanır yürek mi kaybeder Boşver ne farkeder Kaç kere dünyaya geliyor insan Üzülme bu da geçer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriAyrılığın El Kitabı Düşünmemiştim ki sensiz beni Sense düşünmeden ayırdın bizi Seni kimbilir nereye götürdün Beni sensiz olan her adrese kiracı ettin Kuramam ki bizsiz cümleleri Ve ilk defa seni ayrı beni ayrı görüyorum Kötü günler için sakladığım avuntularım yok ki benim Sen ayrı ben ayrı nefes alamıyorum Bu ayrılığın bir el kitabı yok mu Bi diyeti yok mu acıları zayıflatmanın Gidenlerin dönmeye niyeti yok mu Seni unutmak için sevmedim ki ben |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriBaşka Bir Şey Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Sen orada ben burada artık iki yabancıyız Dayanılmaz bir şey bu Bir arada olamazdık gel gör ki ayrılamazdık Dayanılmaz bir şey bu Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Yüzün gibi sözün gibi hüzün gibi karmakarışık Anlaşılmaz bir şey bu Yalan mıydı gerçek miydi biran mıydı vurdu geçti Unutulmaz bir şey bu Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriBeklerim Yüzyüze gelmedinmi hiç Hatalarınla bikere bile Aşka karşı koyamazsın Bunu deneme bile Belki yine yanılıyorum Dosta düşmana sarılıyorum Doğruyu gel sen söyle Yanlışı nerde yapıyorum? Bütün gece sabaha kadar, Yada bir ömür ölene kadar, Aşk kalbine dönene kadar, Beklerim,beklerim ![]() Sen gerçeği görene kadar, Kader ağları örene kadar, Aşk kalbine girene kadar, Beklerim ![]() Yüzyüze gelmedinmi hiç Hatalarınla bikere bile Aşka karşı koyamazsın Bunu deneme bile Belki yine yanılıyorum Dosta düşmana sarılıyorum Doğruyu gel sen söyle Yanlışı nerde yapıyorum? Bütün gece sabaha kadar, Yada bir ömür ölene kadar, Aşk kalbine dönene kadar, Beklerim,beklerim ![]() Sen gerçeği görene kadar, Kader ağları örene kadar, Aşk kalbine girene kadar, Beklerim ![]() Çıktım aşk duasına Binbir masal dünyasına Bıkmadın mı yalanlardan Gerçeklere uyansana Bütün gece sabaha kadar, Yada bir ömür ölene kadar, Aşk kalbine dönene kadar, Beklerim,beklerim ![]() Sen gerçeği görene kadar, Kader ağları örene kadar, Aşk kalbine girene kadar, Beklerim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriBir Ara Ne şikayet ettim ne sızlandım ne söylendim Hem adalet istedim hem de ipi boynuma geçirdim Döndüm en keskin yoldan döndüm en başa Mecburen kabul ettim ayrılığı kaybedince aşkta Bi ara kaldırdım resimlerini sonra yüzüne bakmak istedim Hangi ara yaktın bu kalbimi herşeyi apaçık bilmek istedim Uğruna hiçe saydım kendimi ölmeyi bile istedim Seni sevmedim ki ben; çok sevdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriBütün Gece Yüzyüze gelmedin mi hiç Hatalarınla bir kere bile Aşka karşı koyamazsın Bunu deneme bile Belki yine yanılıyorum Dosta düşmana sarılıyorum Doğruyu gel sen söyle Yanlışı nerde yapıyorum <> Bütün gece sabaha kadar Ya da bir ömür ölene kadar Aşk kalbine dönene kadar beklerim ![]() ![]() ![]() Sen gerçeği görene kadar Kader ağları örene kadar Aşk kalbine girene kadar beklerim Yüzyüze gelmedin mi hiç Hatalarınla bi kere bile Aşka karşı koyamazsın Bunu deneme bile Belki yine yanılıyorum Dosta düşmana sarılıyorum Doğruyu gel sen söyle Yanlışı nerde yapıyorum <> Bütün gece sabaha kadar Ya da bir ömür ölene kadar Aşk kalbine dönene kadar beklerim ![]() ![]() Sen gerçeği görene kadar Kader ağları örene kadar Aşk kalbine girene kadar beklerim Çıktım aşk duasına Binbir masal dünyasına Bıkmadın mı yalanlardan Gerçeklere uyansana <> Bütün gece sabaha kadar Ya da bir ömür ölene kadar Aşk kalbine dönene kadar beklerim ![]() ![]() Sen gerçeği görene kadar Kader ağları örene kadar Aşk kalbine girene kadar beklerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriDeğiştim bir çok kere denedim benide yordu biraz hayat herşeyden vazgeçmiştim dedim otur yerinde rahat rahat hiç tahmin etmezdim ama oldu hoşgeldin girsene içeriye çekinme lütfen gez dolaş seninmiş gibi gül bahçelerinde gönüllü yandım bilerek bilerek sevdim ne olursa olsun herşeyi vermek ne demek varlığım varlığına armağan olsun gücüm kuvvetim bu deli cesaretim kendime güvenim yeniden geldi sayende çiçekler açtım renk renk sanki senin için herşeye değdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriDenizler Yandı Gidiyorum dedin ya İnan hiç dokunmadı Ne camlar parçalandı Ne de denizler yandı Ben seni söndürmüştüm içimde senden önce O kadarıyla övün o şeref sana kaldı Köpüren bir dalganın sonu kumlarda biter Ani bastıran yağmur sel olur akar gider Benden sürüklediğin ne varsa sanma yeter Oysa tadamadığın daha ne zevkler vardı Omuzlarını kaldır şimdiden halin fena Devrilecek gibisin bak kendi rüzgarında Oysa bu ayrılığı ortadan bölmeliydik Gurur payımı aldım aşk yaramadı sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriGünahımı Alma GÖRMEDİM Kİ YÜZÜNÜ KAÇ ZAMANDIR DÜŞÜNÜ BOZMADIM BÜYÜSÜNÜ BU NASIL AŞK BÖYLE İÇİMİ ACITIR DÖNMEDİM Kİ SÖZÜMDEN VAZGEÇMEDİM DAHA SENDEN VURUR YÜREĞİME NEDEN VURUR DA AH NASIL YAŞARIM BİLMEM BİR YANIM YARIM KALDI BAK BİR YANIM SANA ÇOĞALIR NEDEN ÜZERİMDE HÜZÜN GECE DÜŞER GÜNDÜZ AZALIR GÜNAHIMI ALMA YASAK DEĞİLSİN Kİ NELER GÖRDÜM BEN SEN İLK DEĞİLSİN Kİ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriHayat Böyle direnmeyi bilmelesin kalbim kendini acıyla bilemelisin 2x bikmadan usanmadan tanridan her dem ask dilemelisin kaderine yeni bir hak daha ver belki bu kez sans yüzüne güler geçmez dediğin üzüntüler gün gelir bir bir geçer hayat böyle bahara kadar kışı yağmuru var 2x hep günes açamazsin kendinden kaçamazsin direnmeyi bilmelesin kalbim kendini aciyla bilemelisin 2x bıkmadan usanmadan tanridan her dem ask dilemelisin kaderine yeni bir hak daha ver belki bukez sans yüzüne güler geçmez dediğin üzüntüler gün gelir bir bir geçer hayat böyle bahara kadar kışı yağmuru var 4x hep günes açamazsin kendinden kaçamazsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriKaçtım Eliyle insan kendi sonunu yazar mı? Bile bile düşünmeden aşka bunu yapar mı? Ben gittim evet ama herşeyin bir sebebi var ![]() Yapma ne olursun dedi yüreğim bir bildiğim var ![]() ![]() ![]() Kaçtım senden kurtuldum mu? Sen sandın ben unuttum mu? Bana benden bir hayır yok artık Pişmanım mutlu oldun mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriMasallar Bitti Mi? ŞEHRE KAR YAĞDI BU SABAH GELİNLİK GİYDİ SOKAKLAR SÖNDÜ TÜM IŞIKLAR KALDIRIMLAR KAYBOLDU SÜZÜLDÜ SOĞUK RÜZGAR HIRSIZ GİBİ KIRIK CAMDAN BELLİ Kİ O DA KORKMUŞ KAÇIYOR YALNIZLIKTAN YUZUMDE SON PEMBELER GÖZLERİM SESSİZ BU SEFER CEBİMDE ÜÇ BEŞ RESİM PEŞİMDE TÜM ANILAR ÖLÜM SEN Mİ GELDİN BUGÜNDEN KURTULMADAN MASALLAR BİTTİ Mİ DAHA BEN UYUMADAN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriOyun ne diyebilirim ki bu oyunu ben istedim senin hiç suçun yok nasıl üzerim ki sana nasıl kıyarım dilin korkusu çok baktığım hiç bir yüz sana benzemiyor duyduğum hiç bir söz doğru söylemiyor kalp acıyı mı sever aşkı mı biliyor musun aslını kim yıkabilir ki söyle sana kurduğum tahtını ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriSahil Sahil kızgın kumların üstünde tam günümdeyim,günümde durmasın kimse önümde diyecek yok keyfime izinliyim hayat senden ne istiyosun benden elimi etegimi çektim her türlü kederimden sahil sahil gezmek lazım dünyayı arasıra ti ye almak lazım hayatı hep sen mi bize oyun oynayacaksın kader tamam ama artık yeter son iki üç dört hep beraber sahil sahil gezmek lazım dünyayı arasıra ti ye almak lazım hayatı hep sen mi bize oyun oynayacaksın kader tamam ama artık yeter son iki üç dört hep beraber lay lay lala lay lala lay lalal lay |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|