![]() |
Niğde Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Niğde ÜniversitesiNİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞde Ünİversİtesİ KİMLİK KARTI: Kuruluşu: 1992 Rektör: Prof ![]() ![]() Tel: 0 388 232 10 00 Faks: 0 388 232 24 23 Öğrenim dili: Türkçe Türü: Devlet AKADEMİK PROFİL: Fakülte sayısı: 6 YO: 4 MYO: 8 Öğrenci sayısı: 16 ![]() Rektör Prof ![]() ![]() ![]() 1992 yılında kurulan Niğde Üniversitesi, az fakülteli fakat meslek yüksekokulu ağıırlıklı üniversite modelini seçen üniversitelerimizden birisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niğde Üniversitesi de kent dışında kampüsleşme yerine, kentle iç içe bulunan kent üniversitesi modelini benimsiyor ![]() ![]() Niğde Üniversitesinin yurdu bulunmuyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Niğde Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Niğde ÜniversitesiNİĞDE ÜNİVERSİTESİ Niğde Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı hakkında 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin değiştirilerek kabulüne dair 2809 sayılı kanun ile 78 Ve 190 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamelerde değişiklik yapılması hakkında, 03 ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversitemizde 14 ![]() ![]() ![]() Eğitim-Öğretim yapılan toplam kapalı alan 107 ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversitemizi tercih edecek kız ve erkek öğrencilerimizin kalacakları modern şekilde düzenlenmiş yurtlar ilimizde mevcut olup barınma sorunu yoktur ![]() ![]() ![]() Niğde'de
Niğde'de
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci Sayısı LİSANS VE ÖNLİSAN ÖĞRENCİ SAYISI OLARAK KIZ : 4934 ERKEK : ![]() ![]() TOPLAM :11098 |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|