|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, çukurova, imkanlar, sunduğu, üniversitenin, üniversitesi, öğrencilere |
![]() |
Adana Çukurova Üniversitesi - Çukurova Üniversitenin Öğrencilere Sunduğu İmkanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Çukurova Üniversitesi - Çukurova Üniversitenin Öğrencilere Sunduğu İmkanlarAdana Çukurova Üniversitesi - Çukurova Üniversitenin öğrencilere Sunduğu İmkanlar Adana Çukurova Üniversitesi - Çukurova Üniversitenin öğrencilere Sunduğu İmkanlar Çukurova Üniversitesi, bünyesinde 10 fakülte, 3 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu, 3 enstitü ve 24 araştırma ve uygulama merkezini barındıran, Akdeniz bölgesinin önemli eğitim kurumlarından birisidir Kuruluş Tarihi : 1973 Adresi : Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Balcalı/Adana Bulunduğu Şehir: Adana Mail Adresi : webmaster@cu ![]() ![]() Tel ![]() Öğrenci Sayısı : 18 000 Eğitim Dili : Türkçe-İngilizce Üniversite Türü : Devlet Üniversitesi Çukurova Üniversitesi, bünyesinde 10 fakülte, 3 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu, 3 enstitü ve 24 araştırma ve uygulama merkezini barındıran, Akdeniz bölgesinin önemli eğitim kurumlarından birisidir ![]() Üniversitenin öğrencilere sunduğu imkanlar: Barınma ve Beslenme: Üniversitenin kendisine ait yurdu bulunmamaktadır ![]() Üniversite bünyesindeki yemekhane ve kafeteryalar hesaplı yemek yenebilecek mekanlardır ![]() Teknoloji ve Kütüphane: Üniversite zengin bir bilgisayar donanımına sahiptir ![]() ![]() ![]() Öğrenci ve öğretim elemanlarının ihtiyaç duydukları ulusal ve uluslararası yayınların mevcut olduğu merkezi kütüphanede, ayrıca CD-ROM veri tabanı ve İnternet bağlantısı ile tarama yapmak mümkündür ![]() Sağlık: Gerekli durumlarda, ilk muayeneleri Mediko-Sosyal merkezinde yapılan öğrenciler, gerekli durumlarda, öncelikli olarak üniversite hasta hanesine veya diğer sağlık kuruluşlarına sevk edilirler ![]() Sosyal etkinlikler: Üniversite öğrencileri yirminin üzerinde değişik kolda, bos zamanlarını değerlendirebilmektedirler ![]() ![]() Ulaşım: Üniversitenin Balcalı kampüsüne ulaşım, özel toplu tasıma araçlarıyla sağlanmaktadır ![]() Not: Çukurova üniversitesi öğrencilerinin AIESIEC ve benzeri programlarla yurt dışında staj yapma olanağı mevcuttur ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|