![]() |
Airties War-140 / Airties Adsl Modemler Ayarları, Airties Modem Kurulumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Airties War-140 / Airties Adsl Modemler Ayarları, Airties Modem KurulumuAirTies WAR-140 / Airties Adsl Modemler Ayarları, Airties Modem Kurulumu AirTies WAR-140 / Airties Adsl Modemler Ayarları, Airties Modem Kurulumu AirTies WAR-140 AirTies ADSL KOLAY KURULUM PROGRAMI Adım 1: WAR-140’ın kutusundan çıkan Kolay Kurulum CD’sini bilgisayarınızın CD sürücüsüne yerleştiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 2: “KURULUMA GEÇ” tuşuna basın Adım 3: Ilk olarak aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir, “İleri” butonunu tıklayarak kuruluma devam ediniz ![]() Adım 4: Açılan pencerede; • Müşteri bilgileri bölümüne Adınızı soyadınızı, başına alan kodu ekleyerek 10 hane olacak şekilde ADSL servisinin bağlı olduğu telefon numaranızı ve e-posta adresinizi giriniz ![]() • ADSL kullanıcı bilgisi bölümüne; Protokol bölümünde Türk Telekomun alt yapısında kullanmış olduğu PPPoA protokolü seçili olarak gelmektedir (ADSL hattınızın hangi protokolü kullandığını ADSL servis sağlayıcınızdan öğrenebilirsiniz) ![]() ![]() ![]() • Kablosuz ağınıza vermek istediğiniz adı değiştirmek isterseniz Kablosuz Ağ Adı bölümünden değiştirebilirsiniz ![]() • Modeminizin FIREWALL (güvenlik duvarı) özelliğini SPI Firewall Etkin kutucuğunu işaretleyerek etkinleştirebilirsiniz ![]() “Kaydet” tuşuna tıklayınız ![]() ![]() Adım 5: Bilgisayar-Modem, Modem-Internet bağlantınız sağlanmıştır ![]() Adım 6: AirTies ADSL hizmet programında Sayaç menüsüne tıklayarak, 12 aylık download (indirme) ve upload (gönderme) bilgilerinizi takip edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() AirTies WAR-140 WEB ARAYÜZÜ İLE UZMAN KURULUM Bilgisayarınıda bulunan herhangi bir web tarayıcısı ile cihaza erişip gerekli ayarları yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Adım 1: Bilgisayarınızda Internet Explorer ya da Netscape programını çalıştırın ![]() Adım 2: Adres kısmına cihazınızın IP adresi olan 192 ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 3: Karşınıza cihazın web arayüzü gelecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 4: Karşınıza gelen ekranın sol üst köşesindeki KOLAY KURULUM'u tıklayınız ![]() ![]() ![]() Adım 5: Kablosuz ağ ayarlarını bu bölümden yapabilirisiniz ![]() ![]() Adım 6: ESSID: Kablosuz ağınızı tanımlayan size özel bir kelimedir ![]() ![]() ![]() Adım 7: Bu sayfadaki diğer ayarları değiştirmeniz tavsiye edilmez ![]() Adım 8: SONRAKİ SAYFA'yı tıklayarak bir sonraki ekrana geçiniz ![]() Adım 9: Cihazınız, ön tanımlı olarak size sunulduğu için, bu sayfada gördüğünüz bilgiler Turk Telekom'un ADSL ağına uygun olarak ayarlanmıştır ![]() ![]() ![]() Adım 10: Doğrula sayfasında yapılan ayarları görebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|