Megcos Çılgın Lokomotifle Öğreniyorum

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özellikleri:

Çocuğunuz bu birbirinden farklı sesler çıkaran, ışıklı lokomotif ve arkasındaki okul vagonuyla hem eğlenecek hem de öğrenecekÇocuğunuz lokomotifin 4 değişik şekilli düğmelerinden çiçek şekilli olan ile ile çuf-çuf tren sesi, yuvarlak şekilli olan ile ding-ding zil sesi, altıgen şekilli olan ile buhar ıslığı sesi ve kare şekilli olan son düğme ile seslerin tümünü birden çıkarabildiği gibi, bacasına bastırmak suretiyle komik sesler üretebiliyor Üzerinde bulunan diger birçok düğme ile gerek basarak gerek döndürerek daha bir çok ses yaratmak mümkün Arkadaki vagonun penceresine takılmak üzere 12 çift taraflı kart ile çocuğunuz mantığını kullanarak eşleştirmeler yapacak Doğru olduğunu düşündüğü cevabın altındaki düğmelere bastığında ona sesli yanıt sistemi ile cevabının doğru olduğunu ya da bir daha denemesi gerektiği söylenecek Rengarenk çılgın lokomotifle zevkli ve hareketli; arkasındaki vagonla ise eğitici oyun zamanı başlıyor

Markanın ait olduğu ülke: İNGİLTERE

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Yaş Aralığı : 12-24 Ay
  • Ürün Malzemesi : Mika-Plastik Oyuncaklar
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
64,27 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com