|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adım, aktivite, ilk, kiddieland, pooh, winnie, yürüteç |
![]() |
Kiddieland Winnie The Pooh İlk Adım Aktivite Yürüteç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kiddieland Winnie The Pooh İlk Adım Aktivite YürüteçKiddieland Winnie The Pooh İlk Adım Aktivite Yürüteç Hayattaki ilk adımları bu eğlenceli ve renkli yürüteçle atmak bebekler için süper bir duygu olsa gerek ![]() ![]() Yanıp sönen ışıkları ve heyecan verici müziği sayesinde bebekler hem yürümeyi öğrencekler hem de eğlenceli vakit geçirecekler ![]() Bebeğinizin adım atmayı öğrenirken eğlenmesini,güzel bir hayata eğlenceli bir şekilde adım atmasını istiyorsanız bu onlara verilecek en güzel hediye olacak ![]() ![]() Ürün Özellikleri: Bu renkli yürüteç parlak ve dikkat çekici bir renge sahip olmasının yanı sıra yanıp sönen ışıklara ve heyecan verici bir müziğe sahip ![]() Bebekler Pooh un en güzel müziklerini duyacak ve diğer tatlı melodileri dinleyebilecekler ![]() Yürüteç ilerledikçe önündeki arının kanatları hareket etmektedir ![]() Kelebek ve arı işareti olan tuşlara basılarak doğal sesleri çıkarılabilir ![]() Yürüteçin kaymasını engellemek için mandal bulunmaktadır ![]() 2 x AA VEYA 3 x LR44 pille çalışmaktadır ![]() 9-36 ay arası bebekler için uygundur ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06 ![]() ![]() 106,70 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|